Mor og barn havde taget fejl af deres pladser i flyet: Kort efter skete det utænkelige

04/11/2023 16:09

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Barnet sad ved vinduet, men den plads tilhørte ikke mor og barn.

Mest læste i dag

At befinde sig i midtersædet under en flyvetur er sjældent en behagelig oplevelse. Man bliver klemt inde mellem to potentielt ukendte personer og må nøje holde sig inden for sit eget begrænsede område, mens ens sidemakkere har en smule mere plads til rådighed. Midterpladsen er ikke for alle. Netop derfor havde en kvinde bestilt en vinduesplads, da hendes tidligere erfaring med flyrejser havde lært hende, at hun kunne komme til at føle sig en smule klaustrofobisk på midtersædet.

Da hun steg om bord på flyet, blev hun dog forvirret over at se en mor og hendes barn sidde på hendes reserverede plads. Forvirret henvendte kvinden sig til Reddit for at dele, hvad der var sket:

"Moren sidder i midten, og barnet (måske tre eller fire år gammelt) sidder på mit vinduessæde. Jeg kom ikke om bord for sent - jeg var en af de første grupper, så de valgte bare at tage vinduespladsen, som normalt kræver ekstra betaling."

Kvinden henvendte sig høfligt til moren og gjorde opmærksom på, at det var hendes sæde. Hun understregede, at hun aldrig hævede stemmen eller mistede besindelsen. Desværre reagerede moren med stor utilfredshed, da hun synes, det var urimeligt, at hun og barnet skulle flytte.

Derefter begyndte moren at optræde voldsomt, hvilket fik hele situationen til at eskalere: "Jeg sætter mig IKKE ved siden af dig, hvis du opfører dig sådan," sagde moren til kvinden, der havde krævet sin retmæssige plads.

Efterfølgende kastede hun forskellige skældsord efter kvinden, der blot ønskede at undgå midtersædet, efter hun havde betalt for en vinduesplads. Stewardessen blev tilkaldt og bad mor og datter om at sætte sig på de sæder, de oprindeligt havde bestilt. I sidste ende fik kvinden sin korrekte plads og oplevede ikke længere klaustrofobi, men ikke uden en kamp.