Mor lod sit barn sparke til sædet foran under hele flyveturen - men så tog kvinden hævn

24/10/2023 14:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Pludselig havde kvinden fået nok.

Mest læste i dag

En ubekvem flyrejse kan udløse nervøsitet hos enhver passager, men der er også aspekter, der ikke blot pirrer nervøsiteten, men i stedet er direkte irriterende.

Én af disse forhold opstår, når mindre børn sidder og udfører uønskede handlinger ved at sparke til en fremmed passagers sæde, uden at barnets forældre griber ind.

Dette var præcis den mareridtslignende situation, som en kvinde og hendes partner stødte på under en nylig flyvning, som The Mirror rapporterer om.

Forventningen om en behagelig flyvetur blev hurtigt forstyrret, da parret opdagede, at de sad foran et barn, der udviste skrækkelig dårlig opførsel.

Ifølge kvinden, der delte sin oplevelse på Reddit, var barnets opførsel nærmest uhæmmet. Barnet trak i hendes hår, sparkede gentagne gange mod hendes sæde og prikkede hende gentagne gange i løbet af hele flyveturen, der strakte sig over 15 timer.

Trods dette klare brud på flyveturen etikette, greb barnets forældre ikke ind for at afhjælpe situationen.

"Jeg havde en femten timer lang flyvning, der begyndte kl. 20:00, og jeg havde planlagt at sove under hele turen for at indhente søvn efter at have rejst i mere end 24 timer," skrev kvinden på Reddit.

Barnet var omkring tre år gammelt, hvilket overskred den aldersgrænse på to år, hvor børn normalt kan sidde gratis på forældrenes skød.

Kvindens forsøg på at finde trøst i søvnen blev yderligere kompliceret, da barnet faldt i søvn, og hun forsigtigt lænede sin stol tilbage for at opnå en mere behagelig sovestilling.

Moderen bagved reagerede på dette ved at bede kvinden om at rette sin stol op for at give mere plads til hende og hendes barn.

Kvinden besluttede at beholde sin tilbagebøjede stol, da hun følte, at hun allerede havde udholdt barnets forstyrrende opførsel i timevis.

Denne situation rejser vigtige spørgsmål om, hvordan man bedst kan håndtere ubekvemme situationer under flyvninger, og om passagerer bør kunne forvente mere hjælp fra flyselskabet og besætningen, når de konfronteres med sådanne udfordringer.