Mor lavede nøgenbilleder af datters cheerleader-rivaler

19/03/2021 10:32

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En mor er arresteret for at have sendt deep-fake fotos og videoer af sin datters cheerleading-rivaler.

Kvinden gjorde det i et forsøg på at få de andre holdmedlemmer sparket af holdet. Billederne viser enten pigerne nøgne, med alkohol, stoffer eller cigaretter og blev sendt til holdets trænere – det skriver Unilad.co.uk.

Den skyldige i sagen er en 50-årige kvinde, ved navn Raffaela Spone, fra den amerikanske delstat Pennsylvania, der angiveligt har benyttet sig af den såkaldte ’deep-fake’ teknologi, til at forsøge at miskreditere andre medlemmer af hendes datters Cheerleader-hold.

Hilltown Township Police Department, der har håndteret sagen, har på sin hjemmeside delt informationerne i sagen:

”I juli 2020 begyndte Hilltown Police Department en undersøgelse af rapporten om en ung mand, der blev chikaneret via sms. I løbet af efterforskningen kom yderligere unge ofre for chikane frem. Ofrene blev alle fundet at være en del af en cheerleading-gruppe med base i Doylestown-området,” – skriver politiet og fortsætter:

”Som en del af efterforskningen udførte politiet flere søgningsoptioner for at bestemme chikanens oprindelse. Efterforskningen førte politiet til en voksen kvinde, der var tilknyttet cheerleading-holdet,”

Ifølge Unilad.co.uk, skulle mindst tre cheerleadere være blevet udsat for den mærkværdige cyberchikane

En forælder til en af cheerleaderne der blev ofre for Spone, George Ratel, har fortalt, at han ikke forstår hvorfor hans datter, eller nogen andre blev udsat for de mærkelige angreb.

”Jeg ved ikke, hvad der ville skubbe hende til dette punkt. Som far var jeg ret ked af det. Det er et billede der er lagt ud af min datter, der simpelthen ikke er sandt,”

Retssagen mod den 50-årige kvinde er nu i gang, og hun afventer i øjeblikket strafafgørelsen.