Mor deler simpelt trick: Sådan opnåede jeg en opsparing på 45.000 kroner på blot ét år.

28/08/2023 19:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
I disse tider kunne de fleste godt bruge lidt flere penge på opsparingen, og det kan man forholdsvis nemt få, hvis man følger et trick, som en helt almindelig mor har delt.

Mest læste i dag

Forestil dig at have en opsparing på over 40.000 kroner på blot et enkelt år – lyder det ikke tiltalende? Dette er en ambition, som mange ønsker sig. Især i en tid, hvor priserne på diverse produkter er ekstremt høje, er det desværre en drøm, som virker langt uden for rækkevidde.

Ikke desto mindre har en britisk mor delt en smart strategi, der gør det relativt simpelt at opnå en solid opsparing på kort tid. Efter Ladbible har hun personligt formået at gå fra ingenting til at have £5.050 (svarende til 44.500 kroner) sparet op på bare ét år. Og det er noget, du også kan opnå ved at følge hendes taktik.

Du tænker muligvis, at det vil kræve en masse tid og anstrengelse, men sådan forholder det sig ikke. Faktisk er strategien utroligt simpel og kræver ikke meget tid.

Hvordan fungerer det så? Her er opskriften: Du anskaffer dig 100 kuverter og nummererer dem fra 1 til 100. Derefter placerer du dem i en beholder, for eksempel en kasse. To gange om ugen trækker du tilfældigt en kuvert op af kassen.

Foto: Facebook / Privat

Den britiske mor, der delte denne metode, gjorde følgende: Hun lagde en sum britiske pund i kuverten, svarende til det nummer, der var på kuverten. Efter 50 uger – altså under et år – havde hun akkumuleret £5.050 (svarende til 44.500 kroner).

Det er også muligt at implementere denne taktik med danske kroner. For eksempel kan du lægge 10 kroner i kuverten med nummer 1, 50 kroner i kuverten med nummer 5, 270 kroner i kuverten med nummer 27, og så videre. Efter 50 uger, når du har indsat penge i samtlige kuverter, vil du have en opsparing på 50.500 kroner.

Selvfølgelig kræver dette, at din økonomi tillader dig at sætte mellem 30 kroner og 1990 kroner til side hver uge. Hvis dette ikke er muligt, kan du stadig følge samme tilgang, blot med mindre beløb eller færre kuverter om ugen. Dette system gør det muligt at automatisere din opsparing og undgå at bruge penge på ubetydelige ting.