Mor blev hånet da hun gav sin baby navn: 'Det lyder som en shampoo'

26/01/2022 12:32

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Et pars valg af babynavn til deres lille baby er blevet hånet online, efter at folk blev bedt om at dele nogle af de 'værste' betegnelser, de nogensinde er stødt på.

Folk var delte over babyens navn.

Vi ved alle, at det kan være en utrolig vanskelig opgave at finde et navn til dit barn, og alle forældre har en god grund til at vælge det navn, de selv vælger.

Men det betyder ikke, at alle vil kunne lide dit valg – faktisk kan nogle mennesker betragte det som det værste navn, de nogensinde har hørt.

Det skete for en mor, efter at hun endelig fandt det 'perfekte' babynavn til sit barn, herefter besluttede hendes kollega at dele navnet på en Reddit-tråd.

Tråden, som for nylig dukkede op på nettet, bad brugerne om at dele de værste babynavne, de nogensinde er stødt på.

Nogle mente at navnet lød som et shampoomærke.

I en kommentar til Reddit-opslaget delte de deres kollegas babynavn, som var Strawberry Rain.

De fortsatte derefter med at forklare, hvorfor de troede, det var et af de værste navne, de nogensinde havde hørt – da de syntes, det lød som en slags shampoo.

Den anonyme person skrev: "Min kollega kaldte hendes baby 'Strawberry Rain'.

Hvilket ville være et fantastisk babynavn, hvis hun havde født en flaske shampoo."

Kommentaren fik tusindvis af stemmer på siden, og mange var enige om, at de ikke var fan af navnet.

En person svarede: "Dette minder mig om Jamie Olivers barn ved navn Petal Blossom Rainbow. Som ... hvad fanden mand." En anden skrev: "Jeg ville have gået med Strawberry Shortcake, men det er hendes valg." "Det lyder som en shampoo," proklamerede en anden.

En fjerde tilføjede: "Jeg håber du lyver. Hvis du ikke gør det, bliver den knægt mobbet så meget."

Det var dog ikke alle, der ikke brød sig om navnet, hvor en anden bruger påpegede: "På plussiden kan de bare forkorte deres navn til 'regn', hvilket ikke er så forfærdeligt."