Mistede begge forældre med 100 dages mellemrum - Nu er 4-årig forældreløs

18/11/2020 07:46

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Foto: Alejandra Guzman / Twitter

Mest læste i dag

Raiden Gonzalez har fået ændret sit liv for altid. Den snart femårige dreng mistede først sin far Adan i juni. Blot 100 dage senere mistede han også sin mor Mariah. Begge forældre døde med coronavirus.

"Han savner sin mor, da han var mors dreng," har Rozie Salinas, der er mormor til Raiden, fortalte til NBC News, og fulgte op med: 

"Senest i morges sagde han til mig, at han ville ønske, at han fik sin mor tilbage. Og han ville bare se hende igen." 

"Jeg mener, hvad skal jeg sige til ham? Du ved, så jeg sagde bare, at der nu er engle, som overvåger os og beskytter os," fortalte hun også. 

Familien mener, at drengens far blev smittet med virussen på sit arbejde. Han blev testet positiv den 3. juni i år. Det skriver WJLA. 

"De sagde, at han var en af de to sygeste på hele sygehuset," fortalte drengens mormor i denne sammenhæng. 

Mor blev også smittet

Efter at Adan blev indlagt på hospitalet den 9. juni tilbragte Adan resten af måneden på intensiv. Han tog sit sidste åndedrag den 26. juni. 

Raidens mor Mariah blev knust af mandens død. Hun skulle dog ikke blot bearbejde chokket og sorgen, da hun også begyndte at blive fysisk dårlig. 

Den 5. oktober blev Mariah utrolig dårlig. Blot få timer senere sov hun ind, og lille Raiden blev forældreløs. 

"Hun kørte med ambulance mandag aften, og klokken 8.15 tirsdag var hun borte," fortalte Margie Bryant, der er moster til Raiden. 

Mariahs pludselig død kom som et chok for familien, men faktisk blev Rozie først informeret om, at hendes datter var smitte med coronavirus et par dage efter. 

Skal fejre sin 5-års fødselsdage uden forældre

Raidens kommende 5-års fødselsdag bliver hans første uden sine forældre.  

Til trods for dette, håber Raidens familie fortsat på at kunne gøre hans kommende fødselsdag til en speciel dag. 

"Den her fødselsdag er en milepæl. Han har været meget oprevet, fordi hans mor og far ikke er her for at fejre den med ham," har han moster Margie udtalt.

For at fejre Radien, har familien planlagt en parade til ære for ham. Efter historien har spredt sig over hele verden, har familien udvidet invitation til alle, der har lyst til at dele dagen med Raiden.