'Min søns sidste ord var hans moderes navne'

08/02/2022 09:39

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

'Min søns sidste ord var hans morderes navne'
Reece Tansey blev stukket ihjel, efter at han var blevet lokket til at møde James White, 16år, og Mark Nuttall, 15år, nær Great Lever Park i Bolton midt om natten

En teenager dækket af blod fortalte navnene på to fremmede, der havde angrebet ham, lige før han døde på gaden - men navnene forblev anonyme indtil nu.

Den 4. maj 2021 blev Reece Tansey stukket seks gange efter at være blevet angrebet nær Great Lever Park i Bolton.

Den 15-årige og en ven var blevet lokket til at mødes med James White, 16, og Mark Nuttall, 15 midt om natten, rapporterer Manchester Evening News.

Men da Reeces ven besluttede sig for ikke at tage til mødet, blev teenageren overladt til at dukke op på stedet alene.

Han var ubevæbnet og i undertal.

White og Nuttall, som havde sneget sig ud af deres familiehjem, stak teenageren, før de flygtede fra stedet.

Kort tid senere så to mænd en teenager vaklende midt på gaden.

Dækket af blod og ud det blå brugte han sit sidste åndedrag til at fortælle de fuldstændig fremmede, navnene på de to teenagere, der blot øjeblikke tidligere havde stukket ham brutalt.,

White posted en video af sig selv med en kniv dækket af blod på Snapchat, ledsaget af ordet "muppet".

Han sendte senere en besked til Nuttall, som lød: "Jeg troede, det kun gik gennem hans frakke, så jeg blev ved med at gøre det."

Han tilføjede: "Han er død nu."

Nuttall svarede med en grinende emoji.

De blev anholdt kort tid senere.

Reese formåede at fortælle to fremmede navnet på sine mordere

De chokerende detaljer om hans mord blev bragt frem i lyset i en opslidende retssag ved Manchester Crown Court.

Retten fik at vide, hvordan vennerne White og Nuttall blev drevet af de sociale mediers bravader og kunne lide at "lade som om, de var gangstere".

Gennem en politiefterforskning og efterfølgende retssag og domsafsigelse var både White og Nuttall beskyttet af strenge rapporteringsrestriktioner.

De blev kun identificeret som dreng A og dreng B, og på den måde blev deres skumle forbrydelser til en vis grad beskyttet af deres anonymitet - indtil sidste uge.

Efter en ansøgning fra både Manchester Evening News og The Bolton News indvilligede Justice Farbey i at ophæve en kendelse afgivet i henhold til s45 i Youth Justice and Criminal Evidence Act, der begrænser rapporteringen af ​​deres identitet.

For første gang blev landet informeret om, at både White, blev fundet skyldig i Reeces mord og fængslet i 15 år, og Nuttall, fundet skyldig i manddrab og idømt seks års fængsel, da de havde været ansvarlige for Reeces død.

Reeces far Ian Nice, 47, fortæller, at hans søn ville have ønsket, at hans morderes navne blev afsløret, og at denne afsløring kommer som lidt af en lettelse efter måneders pine.

"Det ville have været svært for Reece, at de ikke blev navngivet," forklarer Ian.

"Nu har han fået sagen lukket. Det var også svært, fordi vi ikke kunne lægge noget på sociale medier. Vi kunne ikke lægge navnene ud, men nu er det en lettelse.

Han tilføjer: "Han var ikke bare min søn, han var min bedste ven, og jeg havde ikke en chance for at sige farvel og holde hans hånd og sige: "Jeg elsker dig, søn."