Mekaniker med 55 år i branchen: Denne bil ville han aldrig købe

10/06/2024 17:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En yderst erfaren mekaniker har nu delt sine tanker om, hvilke biler han ville købe, og hvilke biler han ville holde sig langt væk fra.

Mest læste i dag

Scotty Kilmer, en erfaren mekaniker med 55 års erfaring inden for motorer, har opnået betydelig anerkendelse med sine 5,9 millioner sociale medieabonnenter. I en TikTok-video delte han sin pålidelige vurdering af europæiske bilmærker.

"Volvo indtager førstepladsen, på trods af at de nu ejes af et kinesisk firma. De leverer stadig solidt byggede køretøjer, der kan stå distancen," forklarede den hjælpsomme biltalsmand.

På andenpladsen anbefalede den erfarne mekaniker Volkswagen, der ejer både Porsche og Audi. Selvom de måske ikke er lige så pålidelige som den gamle Volkswagen Beetle, betragter han dem som anstændige biler på kort sigt.

På tredjepladsen placerede han Mercedes-Benz, som, selvom de blev overgået af Lexus, anses for mere pålidelige end BMW. Scotty tilføjede humoristisk, at BMW-logoet ifølge rygtet står for "Big Money Waster."

Overraskende nok rangerede han det dyre mærke Jaguar Land Rover som det dårligste valg på listen. Han bemærkede, at hvis man ønsker at bruge penge på dyre biler og superdyre reparationer, så er Jaguar vejen at gå.

Flere guldkorn fra mekanikeren

Scotty delte også visdom baseret på sin omfattende erfaring og afslørede i en anden video, hvorfor han aldrig ville købe en elektrisk bil, idet han påstår, at fordelene ved dem er en myte. Titlen på videoen antyder, at populære nuludledningsbiler er en form for bedrag. Se videoen nedenfor, hvor han forklarer, hvorfor han aldrig ville investere i en Jaguar Land Rover.