Marta betalte for en vinduesplads i Ryanair-fly og fik denne plads: Nu kommer Ryanair med flabet svar

22/10/2023 16:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Marta havde bestilt en vinduesplads, og det fik hun, men alligevel var hun ikke specielt tilfreds.

Mest læste i dag

De fleste er vel klar over, at man ikke bør forvente en femstjernet luksusoplevelse, når man rejser med Ryanair. Dette er normalt heller ikke et problem, da priserne for deres returbilletter generelt er meget lave.

Marta Verse var dog ikke helt tilfreds med sin seneste flyrejse med Ryanair. Hun havde faktisk betalt ekstra for at få en plads ved vinduet. Selv om hun teknisk set fik en vinduesplads, var hun langt fra tilfreds. Og det er forståeligt. Se det billede, Marta delte i hendes tweet nedenfor for at forstå hendes frustration over sin placering i flyet.

Som det fremgår af billedet ovenfor, blev Marta placeret ved et vindue i flyet. Dog var vinduet på hendes plads betydeligt mindre end de vinduer, man finder på de øvrige sæder i flyet.

Kort efter at Marta havde delt sit tweet og mærket Ryanair, reagerede flyselskabet. De svarede ikke med ord, men sendte i stedet det samme billede tilbage med en dristig, rød ring omkring vinduet.

Både Martas tweet og Ryanairs svar er blevet virale, og der er strømmet ind med morsomme kommentarer på begge opslag. For eksempel bemærkede Lee, at kundeservice ikke længere eksisterer, og han fandt det fantastisk.