Manden fotograferer huset med henblik på salg: Èn lille detalje havde han dog overset

30/08/2023 11:30

|

Sebastian Ilsøth

Billede af GregoryButler fra Pixabay
Det var et meget afslørende billede han fik taget.

Mest læste i dag

At sikre, at dit hjem præsenterer sig bedst muligt ved salg, er altid en udfordrende opgave. Dog begik en mand en betydelig fejl i et af de billeder, han indsendte til ejendomsmægleren.

Dette rapporteres af avisen Mirror.

Det er ikke en simpel opgave at fange det optimale billede af din beskedne bolig. Ejendomsmæglere har adgang til avancerede kameraer og sofistikerede objektiver, der kan frembringe fotografiets magi i alle variationer.

Meget afslørende billede

Når det blot er dig og din iPhone, er det en udfordring at opnå samme resultat. Ikke desto mindre findes der nogle trin, du kan tage for at hjælpe dig selv. Sørg for, at rummet er ryddeligt, find den optimale vinkel, og fjern eventuelle pinlige elementer fra synsfeltet.

Dette lyder umiddelbart simpelt, men én mand formåede ikke at efterleve det sidste råd, hvilket har ført ham ind i en uheldig situation.

Husejeren ved en fejl uploadede et MEGET kompromitterende billede af sit værelse på en ejendomsmæglers hjemmeside i Singapore og blev til sidst nødt til at bede om, at det blev fjernet.

Tog tøjet af

Ejeren af maisonette-lejligheden fortalte lokale medier, at han havde gjort ejendommen i stand, inden han tog billeder for at fremme salget.

Efter at have knoklet med rengøringen tog han tøjet af for at køle ned, hvorefter han tog nogle billeder af værelserne.

Desværre blev det ham ikke klart, at et af billederne, han havde taget, utilsigtet afslørede hans nøgne krop i et spejlbillede.

Billederne blev senere delt på ejendomsmæglerens hjemmeside, og det var kun, da en ven til den anonyme mand pegede på denne detalje, at han blev opmærksom på fejlen.

Heldigvis blev billederne hurtigt fjernet.

En talsperson fra ejendomsmæglerfirmaet 99.co udtalte, at ingen i virksomheden havde opdaget den pinlige fejl, og de beklagede, at de ikke reagerede hurtigere på at få billedet slettet.