Mand træder ind i sin butik: Da han kigger ind i slikautomaten, løber det koldt ned ad ryggen på ham

02/09/2023 19:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Da Bjørn kom hen til sin butik, opdagede han noget chokerende.

Mest læste i dag

En grå kat sad der, fanget i en ubehagelig situation uden mulighed for at slippe væk. De ansvarlige, som forblev ukendte, havde tidligere taget en pose chips fra automaten og brugt den som en midlertidig beholder til at indeslutte katten.

"Det kan ikke betegnes som en uskyldig drengestreger," udtaler Björn Dönges. Han er en træhandel-iværksætter fra Lennestadt i Sauerland-regionen og driver nogle indkøbscontainere som en ekstra forretning. Den unge killing var blevet fanget inde i en bod i Finnentrop-Fehrenbracht, en del af Olpe-området.

Den grusomme handling fandt sted den 4. eller 5. august, men det er først blevet offentliggjort nu.

"Hun var velplejet, tillidsfuld, ikke sky, accepterede mad og drikke," udtaler Dönges. Det er sandsynligvis grunden til, at killingen overlevede indespærringen. Efter at have styrket sig selv, formåede hun tilsyneladende at slippe væk uskadt.

"Siden da har alle vores 25 medarbejdere været på udkig efter katten," siger Dönges, "men hun er sandsynligvis vendt tilbage til sine retmæssige ejere."

Iværksætteren har ingen intentioner om at lade dyremishandlerne slippe afsted med deres ugerning.

Hvorfor? Fordi tre overvågningskameraer i walk-in containeren sandsynligvis har optaget hele forseelsen. Han giver gerningsmanden eller gerningsmændene mulighed for at træde frem inden den 18. august. Dette er rapporteret af Bild.

Foto: Privat