Mand tager revanche, da naboerne sætter stopper for husudvidelse: Hævnen tager over et årti

26/08/2023 13:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Mandens hævne har taget over 10 år at udføre. Man må håbe den var sød.

Mest læste i dag

Stort set alle af os har på et tidspunkt været generet af vores naboer – uanset om de nyder at spille musik en smule for højt engang imellem, går i gang med irriterende gør-det-selv projekter eller simpelthen forsømmer at placere deres affaldsbeholdere korrekt.

Dette er beskrevet i en artikel fra Mirror.

Ikke desto mindre plejer de fleste naboproblemer at være forbigående og har sjældent stor betydning i det store billede.

En langsom form for hævn

Der er dog en mand, som hævder, at hans fars naboer er mere irriterende end de fleste. De forhindrede ham i at udvide sin ejendom, da de mente, at udvidelsen ville "skygge for sollyset" til deres eget hjem.

I stedet for at sidde passivt og intet gøre, valgte mandens far en mere langsigtet tilgang ved at udvikle en hævnplan, der tog flere år at fuldføre.

Sønnen forklarede, at hans far besluttede sig for at plante en række træer langs grænsen mellem ejendommene. Efter flere år var træerne vokset til en imponerende højde, der matchede den planlagte udvidelse.

Plantning af en dusin træer

I et indlæg på det sociale medie Reddit delte manden historien om sin fars tålmodige hævn.

"Da jeg var ung, søgte min far om tilladelse til at udvide ejendommen, men det blev afvist af en nabo. Undskyldningen var, at udvidelsen ville skygge for sollyset til deres ejendom. I stedet plantede min far en række mindre træer – jeg er ikke sikker på, hvad træsorten hedder, men de ligner juletræer og bliver ret høje, måske fyrretræer," forklarede manden og fortsatte:

"I løbet af et par år var disse træer vokset sig højere end vores hus og havde fuldstændig blokeret det såkaldte sollys til naboen. Situationen var så smålig, at jeg tror ikke engang, naboerne lagde mærke til det, da de aldrig nævnte det."

Langsom vinder som altid

Reaktionerne på indlægget var hurtige til at hylde mandens far for hans tålmodige hævnplan, hvor flere kommenterede, at hans handlinger var "veludført".

En person skrev: "Langsom og konstant vinder hævnen! Godt spillet af din far,"

En anden tilføjede: "Fantastisk, din far havde tålmodighedens gave! Stor respekt! +100 cool point,"

En tredje kommenterede: "Hatten af for din fars hævnplan, der strakte sig over årtier."

Andre påpegede, at nu hvor træerne allerede blokerer naboens sollys, kan hans far muligvis ansøge om tilladelse til udvidelsen igen, da naboerne ikke længere kan bruge den samme undskyldning.

En skrev: "Den sande hævn ville være at ansøge om udvidelsen igen, og så kunne han bevise, at blokering af sollys ikke var en gyldig afvisningsgrund."