Mand styrer sin bil i havet i panik: Årsagen bag chokerer læserne

11/09/2023 10:16

|

Nicolai Haugsted

Foto. Shutterstock
Af ren panik endte chaufføren med at køre bilen i en kanal - men årsagen bag kommer bag på folk.

Mest læste i dag

Vi har hørt den før, at man skal "køre bil, når man kører bil".

Som ansvarlig chauffør skal du ikke skrive på telefon, køre udenfor din færdighed - og åbenbart, heller ikke forsøge at skille dig af med ubudne gæster.

Den lektie har en hollandsk mand nu lært på den hårde måde.

En tilsyneladende uskyldig hveps blev årsag til en bemærkelsesværdig bilulykke i Beinsdorp, Holland, da en bilist mistede kontrollen over sit køretøj og endte i en kanal. Ulykken, der fandt sted en onsdag eftermiddag, blev udløst af en frygtelig frygt for det summende insekt.

Ifølge Haarlems Dagblad kørte bilisten langs en gade, da en hveps fandt vej ind i bilen gennem et ovenlysvindue og slog sig ned på førerens arm. Panikken spredte sig, og chaufføren forsøgte desperat at skræmme hvepsen væk. I det hektiske øjeblik mistede han dog kontrollen over bilen og endte i en nærliggende kanal.

Her begyndte køretøjet at drive mod midten af kanalen og tog hurtigt vand ind. Heldigvis var der øjenvidner til stede, som befandt sig i en båd i nærheden og øjeblikkeligt reagerede på situationen. De kom chaufføren til undsætning, trak ham ind i deres båd og reddede ham sikkert i land.

Selvom manden blev udsat for en voldsom forskrækkelse, slap han tilsyneladende uden fysiske skader. Desværre var hans bil ikke lige så heldig. Den sank dybt ned i kanalen og endte i en særdeles dårlig forfatning.

Brandvæsenets dykkere blev tilkaldt for at redde den stærkt beskadigede BMW op af vandet. Efter en dramatisk redningsaktion blev bilen trukket op til overfladen. Den blev derefter bjerget af et bugseringsfirma, men dens skæbne var uundgåeligt beseglet efter det uventede møde med en lille, frygtindgydende hveps.