Mand på flugt i 20 år: Fundet på Google

06/01/2022 09:07

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

Mafiagangster på flugt i 20 år fanget efter at være blevet set på Google Street View
Gioacchino Gammino, en mafia-gangster, der har været på flugt i 20 år efter at være flygtet fra et Roms fængsel, blev fanget på Google Street View i at leve et nyt liv som "Manuel" i Spanien

Gioacchino Gammano blev set på Google Street View, der bor i Spanien
En berygtet mafiagangster, der har været på flugt i næsten 20 år, er endelig blevet halsbåndet i Spanien takket være hjælpen fra Google Street View.

Gioacchino Gammino blev dømt for mord i Italien, men det lykkedes ham at flygte fra fængslet i Rom i 2002, rapporterede Daily Star.

Han blev en af ​​Italiens mest eftersøgte flygtninge, men er nu blevet fanget af detektiver, der så ham på en Google Maps Street View, og han blev fundet under at bruge det falske navn Manuel.

Det var gennem billedet på Google, at detektiver i Italien var i stand til at afsløre hans nye liv i Spanien, efter at han skiftede navn og åbnede sin egen butik.

Gammino havde skiftet navn til "Manuel" og åbnede en købmandsbutik

Den 60-årige brugte navnet Manuel og åbnede en købmandsbutik ved navn El Huerto de Manu.

Det var hans butik, der førte til, at han blev fanget, da detektiver så ham på Google Maps uden for butikken.

Gammino havde også arbejdet som kok på en restaurant ved navn Cocina de Manu, ifølge Mail.

Det vides ikke, om den tidligere mafiamand ejede etablissementet, men billeder på Facebook-siden ser ud til at vise Gammino klædt ud som kok.

Politiet siger, at de var i stand til at genkende Gamma på grund af et ar på hans hage

Cocina de Manu, som rygtes at have været lukket i nogen tid, indeholdt en menu med et design, der ligner den ikoniske Godfather-plakat.

Hans endelige anholdelse kom den 17. december, hvor den tidligere gangster spurgte, hvordan politiet havde sporet ham i hans nye liv, efter at han afbrød al kontakt med familien.

Gammino spurgte dem: "'Hvordan fandt du mig? Jeg har ikke engang ringet til min familie i de sidste 10 år.”

Gangsteren er nu tilbage bag tremmer for at afsone sin livstidsdom for mord.

Gammino, der var en del af Stidda-klanen fra Agrigento, blev også anklaget for narkotikasmugling og mafiaforening, da han tidligere blev dømt i 1989.

Han blev fundet skyldig i at have myrdet en forbipasserende i Campobello di Licata efter at have forvekslet personen med at være en del af en rivaliserende mafiagruppe.

Dette var anden gang, at Gammano gik på flugt, efter at han flygtede til Barcelona efter at være blevet anklaget for drabet.