Mand og kvinde bliver gift: Efter 6 måneder modtager de begge en tragisk besked

29/09/2023 17:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: GoFundMe
En mand og kone burde nyde deres glød efter brylluppet, men de har fået tragiske nyheder.

Mest læste i dag

Blot et halvt år efter deres bryllup blev Shane Gray diagnosticeret med testikelkræft, som allerede havde spredt sig til hans omkringliggende lymfeknuder. Dette udløste en operation og en udmattende serie af 21 kemoterapi-sessioner for at genvinde hans fulde helbred.

Lykkeligvis for Shane kom lægerne med gode nyheder, da de erklærede ham i remission blot fire måneder efter diagnosen.

Måneder senere blev Shanes kone, Morgan, konfronteret med en skæbnesvanger opdagelse. Hun tog til en rutinemæssig brystundersøgelse, og selvom de oprindelige antagelser var, at alt var i orden, blev en ultralyd og en biopsi udført for at udelukke eventuelle risici. 

Det skriver LADbible.

Det var endnu en hjerteknusende øjeblik for Gray-familien, da Morgan også blev diagnosticeret med brystkræft.

En GoFundMe-kampagne blev oprettet for at støtte dette tappert kæmpende par, der allerede havde kæmpet med bryllupsudgifter og nu stod over for enorme medicinske regninger.

"Morgan har gennemgået en dobbelt mastektomi og en ægudtagningsprocedure og er for nylig begyndt på en otte-sessioners kemoterapiforløb," siger fundraisen.

Selvom prognosen for Morgans kræft er lovende på grund af den tidlige opdagelse, stiger omkostningerne til Shane og Morgans operationer, kemoterapi og IVF-behandlinger.

Indtil videre er mere end $20.000 blevet indsamlet til støtte for parret, og de håber at nå et mål på $25.000.

Venner, der startede denne velgørende kampagne, takker alle dem, der har doneret til dette beundringsværdige formål.

"I løbet af mindre end et år har Morgan og Shane skullet håndtere både et bryllup og to kræftdiagnoser. De er dybt taknemmelige for enhver donation," udtalte de.