Mand ønskede åbent forhold: Kort efter fortryder han det inderligt

28/07/2023 15:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Pludselig vendte han på en tallerken.

Mest læste i dag

En mand besluttede sig for at ønske sig et åbent forhold med sin kone, men kort tid efter fortrød han sin beslutning af en chokerende årsag.

Mandens kone blev knust og vidste ikke, hvordan hun skulle håndtere hans forslag.

The Mirror rapporterer om hændelsen.

Efter denne anmodning begyndte hun at tænke over tingene grundigt.

Hun stillede spørgsmålstegn ved, om han stadig elskede hende, om han var hende utro, eller om han ikke længere var tiltrukket af hende.

Hun besluttede sig for at gå med til hans forslag, fordi hun ikke ønskede at miste sin mand, men så tog situationen en pludselig drejning.

Hun downloadede dating-appen Tinder, hvor hun på bare to dage fik 2.000 'matches'.

Men efter den store interesse, hun fik, skiftede manden mening. Han fortrød sin beslutning og bad hende om at slette appen.

Den 40-årige kvinde delte sin historie på Reddit med følgende ord:

"Jeg troede virkelig, at alt var fantastisk mellem os. Vi elskede hinanden (eller måske skal jeg sige, at jeg ELSKEDE ham?) mere end noget andet. Vi har to smukke børn, et stort hjem og gode jobs. Vi har fantastisk sex og meget til fælles. I sidste uge fortalte han mig, at han ville spørge mig om noget, men jeg måtte ikke tage det forkert. Han ville have et åbent forhold."

Efter at manden havde trukket sin beslutning tilbage, er kvinden blevet i tvivl om, hvad hun skal gøre.

Flere i forummet opfordrer kvinden til at forlade ham, da de mener, at han havde kigget andre veje, men ville finde et smuthul for at gøre det 'lovligt'.