Mand køber medicin til sin hund: Bryder ud i latter, da han læser advarslen på medicinpakken til sin hund

13/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det kan godt være apoteket der udskrev pillerne ikke var klar over, at de var til en hund.

Mest læste i dag

Det er altid klogt at følge de råd, din dyrlæge giver dig – selvom de til tider kan virke tvivlsomme.

Det skriver Mirror.

En hændelse fik en mand til at bryde ud i latter, da han læste sikkerhedsadvarslen ved sin hunds nyudviklede medicin, mens dyrlægen sad ved siden af.

Knuste PAW-patrol drømme

Den markante, røde og hvide etiket på medicinen advarer om, at man ikke bør tillade hunden at "betjene køretøjer eller arbejde med maskiner", mens den er under behandling. Manden spøgte med, at hans kæledyrs ambitioner om at blive en del af 'Hundepoterne' nu var knust.

Han delte sin oplevelse på en online platform og skrev:

"Min dyrlæge advarede om, at min hund ikke må betjene tunge maskiner eller køre køretøjer, mens den er medicineret." Selvom han ikke uddyber formålet med medicinen, står det klart på medicinflasken, at den kun er beregnet til "dyrebehandling". Dyrlægens advarsel, fastgjort til medicinens emballage, advarer: "Dette præparat kan medføre døsighed og forstærke virkningerne af alkohol. Hvis du er påvirket, må du ikke køre køretøj eller betjene maskiner."

Kan ikke komme på arbejde

En bruger kommenterede humoristisk: "Hvordan skal han så komme på arbejde?"

En anden tilføjede: "Jeg er virkelig imponeret over, at hunden kan læse".

En tredje bruger spøgte: "Jeg opfatter det som om, dyrlægen mener, det er okay for hunden at køre maskiner og biler, når den ikke er medicineret."

En anden bidrog med et smil: "Sørg venligst for at tage nøglerne fra hunden nu. Den kan køre, når den har det bedre."

Nok ikke klar over det var en hund

For at afklare situationen forklarede en apotekstekniker, hvordan nogle personer indtastede dyrets art – som f.eks. hund, kat eller kanin – som mellemnavn på recepten for at undgå forvirring.

De udtalte: "Jeg troede, at tilføjelsen af en dyreart ved siden af et navn betød, at der var noget specielt ved det, i stedet for at det faktisk var dyrets art. Jeg forstod ikke betydningen af 'fornavn, hund, efternavn', men jeg var næsten sikker på, at det ikke havde noget med dyremedicin at gøre. Det gjorde ikke sagen bedre, at den første dyremedicin, jeg udleverede til en kunde, slet ikke indeholdt en notits om, at det var til et dyr."

I reaktion på dette skrev en bruger:

"Vi driller ved, at min hunds mellemnavn er 'Hund' på grund af denne forveksling. Jeg kan ikke huske, hvilken medicin det var, men det var sjovt for os, at etiketten sagde 'Gnaven Hund' (efternavn). Jeg synes, det er endnu mere morsomt, da det åbenbart ikke er et menneskenavn. Forestil dig et lille barn ved navn 'Gnaven'."

Foto: Reddit