Mand gik tur med sin hund: Da han kiggede ned af selv bagefter, fik han et chok

19/05/2023 12:39

|

Thea Andersen

Foto: Twitter
En mand fra Stone Ridge fik et chok, da han kom hjem efter en kort gåtur med sin hund.

Mest læste i dag

En mand fra landsbyen Stone Ridge i Ulster County, New York, var bestemt ikke heldig, da han for nylig gik tur med sin hund.

Det viste sig nemlig, at han ikke kun havde sin hund med sig hjem. Under den korte gåtur formåede han at tiltrække en hel hær af flåter, skriver TAG24.

- Jeg kiggede ned og opdagede, at mine sko og jeans var fyldt med flåter, har han fortalt til Newsweek om den ubehagelige oplevelse.

Den amerikanske mand ønsker ikke at afsløre sit navn, men brugeren "Voltrodeath3" delte et billede af nogle af de blodtørstige flåter på Reddit søndag den 14. maj.

Siden da er mandens historie blevet spredt med lynets hast.

- En 10-minutters gåtur, og jeg er dækket af omkring 40 flåter. Dræb mig!, skrev Reddit-brugeren til billedet, der senere gik viralt.

Han var chokeret over antallet af flåter på hans jeans, som hurtigt kravlede op ad hans ben.

Normalt er flåter primært tiltrukket af ben og fødder, men nogle af dem nåede faktisk op til hans hoved. Heldigvis satte de fleste flåter sig ikke fast, så han kunne nemt fjerne dem.

Desuden er historien også blevet delt på Twitter. Se tweetet herunder.

Manden fra Stone Ridge fortalte, at der var mange flåter i det område, hvor han gik tur.

Selv hans hund var dækket af disse ubehagelige små blodsugere.

- Vi har haft et par år, hvor det har været virkelig slemt, men det her er nok det værste, jeg nogensinde har set, fortæller han.