Mand fastklemt i mudder i 12 timer: Da redningsfolk ser hvem han er, får de et chok

19/09/2023 17:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook

Mest læste i dag

Faktisk var den 1. september bare en almindelig fredag, indtil der indløb et nødopkald til Portland Fire Department. Situationen involverede en tilsyneladende livløs person, der blev opdaget i en dam nord for byen på den amerikanske vestkyst. Redningsfolkene blev straks aktiveret.

Ved ankomsten til stedet bemærkede de, at en mand var fanget i mudderet og sad fast op til armhulerne, cirka 20 meter fra bredden. Trods denne foruroligende situation var manden ved bevidsthed. Ifølge CNN havde han tidligere været i en nødsituation i hele tolv timer, og dette skete ved en udendørstemperatur på 15 grader.

Denne mand blev til sidst befriet ved hjælp af et reb og en stige, hvorefter han blev transporteret til et hospital af sikkerhedsmæssige årsager.

Det bemærkes, at manden blev identificeret takket være en iøjnefaldende tatovering på hans hals. Det viste sig, at den reddede personen ikke var nogen anden end Christopher Lee Pray, en 39-årig forbryder, der tidligere var fængslet for drabsforsøg.

Pray havde flygtet fra en psykiatrisk institution dagen før. Det bemærkes som en kuriositet, at Pray var fuldstændigt udstyret med ankelmanchetter, en mavekæde, håndjern og end

Ikke desto mindre lykkedes det ham at flygte. Senere stjal han endda en minivan og stak af - indtil den vilde tur endte i mudderet.

Flygtningen blev anholdt, mens han stadig var på hospitalet og ført tilbage til sin celle.