Mand får nok af naboens hundelorte på sin grund: Så tager han den ultimative hævn

05/08/2023 08:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det kræver sin mand at tage sådan en hævn.

Mest læste i dag

En mand er blevet hyldet for sin usædvanlige måde at hævne sig over en nabo, der tillod deres hund at efterlade afføring på hans græsplæne. Ifølge Mirror delte manden sin historie på det sociale medie Reddit.

Den ultimative hævn

Han forklarede, hvordan hans nabo gentagne gange lod deres hund besørge på hans mors græsplæne uden at rydde op efter den. Trods gentagne forsøg på at tale med naboen, fortsatte det uhensigtsmæssige adfærd. Eftersom han ikke selv havde en hund, besluttede manden sig for at tage sagen i egen hånd og hævne sig ved at efterlade en lort lige uden for naboenes hoveddør.

Denne noget alternative hævn blev dog ikke modtaget særlig positivt af naboen. De klagede over hændelsen på en app kaldet Nextdoor, men da de ikke havde et overvågningskamera, kunne de ikke bevise, hvem der stod bag.

Virker efter hensigten

Selvom naboen ikke vidste, hvem gerningsmanden var, sørge manden for, at de forstod budskabet. Under en løbetur blev han spurgt, om han vidste noget om hændelsen, hvortil han svarede smilende, at han desværre ikke gjorde det, men de burde tage det som en advarsel om ikke at lade deres hund besørge på hans græsplæne igen, da det ellers kunne ske igen.

Trods morens irritation over mandens handling, ser det ud til, at hævnen virkede, da naboen ikke har efterladt afføring på deres græsplæne i over en uge.

En lort på taget

I kommentarerne til mandens indlæg på Reddit udtrykte brugere deres støtte og underholdning over hans hævntogt. Nogle udtrykte endda ønske om at opnå samme niveau af smålighed, mens andre foreslog, at han skulle efterlade en lort på naboenes tag for at gøre hævnen endnu mere effektiv og sværere at slippe af med.