Mand besøgte Rema 1000 for at købe toiletpapir: Det endte med at ændre hans liv

29/09/2023 16:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
I tillæg til at anskaffe sig toiletpapir, havde han også flasker med pant, som han skulle af med.

Mest læste i dag

En 28-årig mand fra Stavanger, Norge, havde planlagt en enkel aftenmiddag og satte kursen mod sin lokale Rema 1000-butik for at købe toiletpapir og pizza. Dog skulle hans besøg tage en overraskende drejning.

"I mangel af konens kulinariske touch blev det en simpel middag," fortalte han norsk TV 2.

Med sig til Rema 1000 havde han en pose fyldt med flasker til pant, som han ville bruge i den norske 'Pantelotteriet'.

"Pantelotteriet havde flere tal på billetten, og til at begynde med troede jeg, at jeg havde vundet 250 kroner. Men det viste sig at være antallet af trækninger. Så studerede jeg billetten nærmere, og så var jeg fuldstændig ude af den," udtalte han.

Han indrømmede også, at han måtte kigge et par gange, før det gik op for ham, for der var en del nuller involveret.

"Min oprindelige plan var at spørge en medarbejder om det, men der var en masse information og endda en QR-kode på billetten. Så jeg gennemførte mine indkøb, tog hjem og begyndte at granske, hvad der egentlig stod på billetten," forklarede han.

Da han kom hjem, scannede han QR-koden på billetten og fik bekræftet, at han havde vundet ikke mindre end en million norske kroner, svarende til omkring 750.000 danske kroner.

"Det var et chok. Det føles stadig lidt surrealistisk," indrømmede han.

I Rema 1000-butikken var personalet glade på mandens vegne, selvom han ikke havde sagt noget om sin gevinst, mens han var i butikken.

"Vinderen var tavshedens mand i butikken, så dette er en overraskelse for os. Vi sender ham vores hjertelige lykønskninger fra hele vores team. Det er utroligt sjovt, at en af vores kunder har vundet hovedpræmien," sagde købmand Jan Pedersen fra Rema 1000 Stemmen.

Nu ser den 28-årige mand fra Stavanger frem til, at hans forlovede vender hjem, så de sammen kan begynde at kigge efter et hus. I øjeblikket bor de i en lejet lejlighed.