Mænd ville ikke have hende, fordi hun var tyk: I dag er hun uigenkendelig efter stort vægttab

03/03/2024 07:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at mænd ikke viste interesse for hende, fordi hun var tyk. Det fik hende til sidst til at tabe sig, og i dag er hun næsten ikke til at kende.

Mest læste i dag

Lauren Davies har anvendt TikTok til at dele sin bemærkelsesværdige transformation med verden, men indrømmer, at rejsen mod hendes mål har været udfordrende.

Denne britiske skønhed blev et internetfænomen, efter at hun offentliggjorde en video, hvor hun omtaler de negative kommentarer fra folk, der tvivlede på hendes evne til vægttab.

"Acceptér din krop som den er. Du vil aldrig tabe dig," indledte hun med at skrive over et billede af sig selv før vægttabet, hvor hun var tydeligt overvægtig.

Men Lauren fik det sidste grin. Hun har opnået et imponerende vægttab på 45 kg, rapporterer The Sun.

To år efter at hun besluttede at tabe sig, er forvandlingen så markant, at Lauren næsten er uigenkendelig. Hun har nu selvtilliden til at bære tætsiddende tøj, noget hun ikke turde for år tilbage.

"Det tog mig seks måneder at tabe mig, og jeg har holdt vægten i to år nu," fortæller hun.

Lauren har også gennemgået kirurgi, men det var ikke for en gastrisk bypass, som mange vælger i dag. Hun fik i stedet fjernet overskydende hud efter sit vægttab.

Foto: TikTok

"Jeg havde meget løs hud på maven, så for næsten et år siden blev jeg opereret," deler hun.

Til trods for at have mistet venner og potentielle partnere på vejen, er Lauren glad for sin rejse. Hun understreger, at hun aldrig har følt sig lykkeligere end nu.

Hun lægger vægt på, at hendes succes skyldes en ikke-restriktiv tilgang. I en anden video viser og fortæller hun om sin daglige kost, som inkluderer næringsrige måltider som stegte ris med æg, grøntsager og kylling til frokost, og hun fravælger ikke desserten, hvilket viser, at vægttab kan opnås selv med plads til selvforkælelse.

Lauren afrunder sin dag med gelé, marengs og fløde, hvilket bekræfter, at det er muligt at tabe sig samtidig med, at man nyder livet.

"Fra at miste venner og partnere," skrev hun over et før-billede af sig selv. Efterfulgt af et nyere billede med teksten: "Til at tabe sig."

Foto: TikTok

Videoen blev modtaget med begejstring på sociale medier, hvor den hurtigt opnåede over ni millioner visninger og en million likes.

I kommentarfeltet udtrykte mange deres forbløffelse og beundring for Laurens forandring, hvoraf mange roste og lykønskede hende.

"Er det virkeligt? Det er utroligt. Wow," kommenterede en bruger.

"Jeg mistede de fleste af mine venner, da jeg tabte mig. Du ser utrolig ud! Fortsæt endelig! En hilsen til vores kritikere, som motiverer os," skrev en anden.

"Det er utroligt! Du har virkelig gjort det! Jeg er stolt af dig," kom det fra en tredje.

"Min kæbe ramte bogstaveligt talt gulvet," sagde en fjerde, mens en femte tilføjede: "Jeg drømmer om en transformation som din."