Måtte på skadestuen efter chokfund i Rema 1000-produkt: Nu kommer kæresten med en advarsel

23/10/2023 17:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Har du for nylig købt nødder i Rema 1000? Så bør du måske tjekke indholdet.

Mest læste i dag

En norsk mand ved navn Richard Finsådal oplevede for nylig en ubehagelig overraskelse, da han åbnede en pose nødder, som han havde købt hos Rema 1000.

Da han begyndte at spise nødderne, bemærkede han straks, at der var noget galt. Glasskår knasede mellem hans tænder. Det chokerende fund af glasskår i nøddeblandingen fik Richard Finsådal til at reagere hurtigt.

Hans kæreste, Nora Renate Brekkemoen, besluttede straks at advare andre forbrugere via en opdatering på hendes Facebook-profil. Hun indledte opslaget med følgende ord: "Jeg føler, at det er nødvendigt med en advarsel."

Nora fortsatte med at udtrykke sin bekymring: "At finde knuste glasstykker i en pose nødder er ikke det, man forventer. Vi kan kun håbe, at Richard Finsådal (min kæreste) ikke har indtaget noget af det. Jeg er spændt på at høre Rema 1000's reaktion på denne situation."

Ifølge den norske avis Agderposten måtte Richard Finsådal tage en tur på skadestuen som følge af hændelsen. Lægerne konstaterede, at der var glasskår i hans tandkød, som de efterfølgende fjernede.

Trods denne alvorlige episode har Rema 1000 endnu ikke reageret på Nora Renate Brekkemoens Facebook-opslag, som blev delt lørdag.