Lottovinderinde sikrede sig 17 millioner kroner: Hun endte kun med at få 43.000 af dem på grund af ‘smuthul’

26/09/2023 14:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Win My Home
En kvinde, der vandt et hus med en værdig på 17 millioner i et lotteri, fik i stedet ‘kun’ 43.000 på grund af et 'forvirrende smuthul'.

Mest læste i dag

En kvinde ved navn Loretta, en skolelærer fra Radford, havde vundet en konkurrence kaldet "Win My Home," hvor præmien var et hus i Nottingham's Park Estate, der blev estimeret til at være værd 17 millioner. Desværre endte Loretta med kun at modtage 43.000 på grund af en "forvirrende smuthul."

Win My Home havde delt en lykønskningsvideo på deres hjemmeside med overskriften: "Tillykke til vores vinder, Loretta fra Nottingham! Nygift for blot 2,5 måneder, havde hun og hendes mand håbet at købe deres første hjem sammen. Vi er meget glade for jer begge og ønsker jer alt det bedste for jeres næste kapitel."

Det skriver LADbible.

Videoen, der varede næsten et minut, viste en kvinde, der nærmede sig Lorettas hjem med en buket blomster og annoncerede: "Du er vinderen af vores Nottingham-præmielodtrækning."

Dog blev Loretta senere hjerteknust, da hun fandt ud af, at hun ikke ville få det luksuriøse hus, men i stedet blot modtage et beskedent beløb på et par tusinde pund. Hun forklarede: "Det var hjerteskærende, fordi min nuværende bolig er farlig, og det var derfor, jeg deltog i konkurrencen."

Loretta mindedes det øjeblik, hun fik besked om sin sejr, og sagde: "To personer kom hen til mig og sagde, 'Ja, du har vundet,' og jeg tænkte, 'Hvor er mine nøgler?' De fortalte mig derefter, at jeg ikke havde vundet huset, men i stedet havde vundet en stor præmie på £5.000. Jeg svarede, 'Okay, tak,' og de forklarede, 'Desværre, fordi vi ikke har tjent tilstrækkeligt med penge, kan vi ikke give dig huset.'"

I stedet for at få nøglerne til det luksuriøse hus blev Loretta angiveligt tilbudt at få det langt mindre beløb overført direkte til hendes bankkonto.

Loretta og hendes mand havde dog desperat ønsket at flytte ud af deres nuværende bolig og sagde: "Alt, hvad vi prøver at gøre, er at komme væk fra denne bolig."

I håbet om en ny start har Loretta siden sagt, at hun er blevet kontaktet af folk, der lykønsker hende med hendes sejr efter at have set meddelelsen.