Lille pige klippede sit eget hår: Nu griner hele internettet af den morsomme årsag

14/11/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Den lille pige besluttede sig for at lege frisør på sig selv.

Mest læste i dag

Når det handler om små børn, er det umuligt at forudsige, hvad der vil ske, når de er alene, selv i et kort øjeblik.

De har en tendens til at ende i problemer på de mest uventede måder, lige fra at uheldigt smadre ting rundt i huset til at skabe kaos med deres skøre påfund.

En lille pige begav sig ud i ukendt farvand, da hun blev efterladt alene derhjemme. Hendes valg var at klippe sit eget hår, da ingen holdt øje med hende.

Videoen af den lille piges kreative frisørkunst er gået viralt, og det er tydeligt fra hendes ansigtsudtryk og tårefyldte øjne, at hun indser, at hun ikke skulle have taget saksene i egen hånd.

Internettet har moret sig over den spontane ide, og den lille pige ved navn Ansleigh forsvarer sit valg ved at påpege, at frisøren, frøken Jessica, også klipper hår. Hendes far kontrasterer dette ved at påpege, at frisøren har lært det på frisørskolen.

Så beskylder den lille pige sin far for ikke at tillade hende nok praksis med hans hår.

Dette morsomme argument har skabt stor opmærksomhed, og folk over hele verden kan ikke holde latteren tilbage, når de ser klippet.

Men som med de fleste episoder i et barns liv, finder en løsning sig til sidst. Efter enighed om, at faren vil lade hende øve sig mere på at klippe hår, når hun bliver ældre, er alt godt igen.

Se det underholdende klip nedenfor: