Lidl-kunde kunne ikke tro sine egne øjne, da han læste tilbudsavisen igennem

11/10/2023 15:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Det er nok ikke lige dét, man forventer at finde i tilbudsaviserne i september.

Mest læste i dag

Mange forbrugere plejer at inspicere tilbudsaviserne fra deres yndlings-supermarkeder, enten i fysisk eller digital form, inden de foretager deres indkøb. Dette giver dem mulighed for at drage fordel af særlige tilbud og rabatkampagner, som butikkerne tilbyder.

Men for en kunde hos Lidl i Tyskland var denne gang en lidt usædvanlig oplevelse, da han gennemgik tilbudsavisen. Kunden søgte efter specielle tilbud fra den 18. til den 23. september 2023, da han pludselig gjorde en uventet opdagelse på side 14/15 i avisen.

Dette er rapporteret af den tyske avis Der Westen.

Reaktionerne fra andre brugere var blandede. Nogle kunne ikke forstå, hvorfor der allerede var julegodter i avisen, mens andre blev begejstrede over den tidlige julestemning.

"Normalt lægger jeg først disse varer i indkøbskurven i midten af november," bemærkede en person, mens en anden skrev, "Hvad skal jeg bruge dette til lige nu?"

En tredje person udbrød, "Er der endelig kringler? Så må jeg en tur forbi den lokale Lidl i morgen."

Blandt produkterne opdagede kunden honningkager, marcipan og småkager - alle klassiske julespecialiteter. Disse var ledsaget af teksten: "Vi ser frem til en magisk jul."

Det er dog værd at bemærke, at der stadig var to og en halv måned til første advent, da denne tilbudsavis blev distribueret i Tyskland.

Kunden kunne naturligvis ikke tro sine egne øjne og valgte derfor straks at tage et billede af siden for at dele det på sociale medier.

Til billedet skrev han: "Lidl, er du skør? Det er kun september."