Læge advarer: Dette er den farligste position i sengen

09/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er ikke alle positioner i sengen, der er lige ufarlige. Særligt en position er ansvarlig for mange alvorlige skader.

Mest læste i dag

En doktor har advaret om, at 'den mest risikofyldte position' i sengen er ansvarlig for over halvdelen af alle tilfælde af 'brækkede genitalier'.

Dr. Karan Rajan, hvis sociale medie følgeskare tæller over 5,1 millioner, hvor han deler ud af sin ekspertise, har frigivet endnu en viral video.

I en af hans seneste videoer har han delt en advarsel målrettet mænd, som de bør tage til efterretning. Han har nemlig afsløret hvilken sengestilling, der statistisk set oftest fører til en rejse til hospitalet.

I videoen, som på kort tid har fået over 249.000 likes, afslører han at det er 'omvendt cowgirl'-positionen, der er den mest farefulde. Dette rapporteres af Daily Star.

Han har forklaret, at hvis der opstår en ukoordineret bevægelse, eller hvis de to partnere ikke er synkroniserede, kan det have alvorlige konsekvenser. I værste fald kan det resultere i, at mandens genitalier glider ud og støder mod kvindens skamben.

Selvom der ikke er knogler i mandens genitalier, anvendes udtrykket 'fraktur' for at beskrive denne type skade. Det medfører ikke kun intens smerte, men kan også få langsigtede konsekvenser.

Hvis en mand bliver udsat for en sådan fraktur, er det vigtigt at søge behandling. Uden rettidig behandling kan det desværre føre til erektil dysfunktion. Ydermere kan det resultere i permanent deformitet af genitalierne.

I kommentarsektionen på TikTok har flere udtrykt chok over videoen. Andre har delt, at netop denne position er deres favorit, og derfor har de følt rædsel.

"Denne position er min foretrukne," udtalte en person og blev bakket op af en anden bruger, som skrev: "Men den er den bedste position."

"Kan de virkelig brække på den måde? Tja. Nu kan jeg endelig få min hævn," skrev en tredje.

"Min partner er nu bekymret for at prøve dette på grund af videoen," kommenterede en fjerde.

"Jeg hørte min 'knække' i denne stilling på et tidspunkt," skrev en uheldig fyr.