Kvinden modtager et fødselsdagskort: Da hun åbner kortet, får hun et kæmpe chok

15/08/2023 20:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvis hun havde nogen idé om, hvilken gave der var i hendes postkasse, ville australieren fra Moonta have håndteret det meget anderledes.

Mest læste i dag

I stedet forlagde hun fødselsdagskortet sammen med de øvrige gaver lørdag og fejrede storslået sammen med venner og familie. Først da modtageren åbnede kortet sent om aftenen sammen med familien, indtraf chokket.

Kortet gemte på en lottokupon, som viste sig at være værdifuld til en værdi af 2,58 millioner australske dollars (svarende til 11,6 millioner danske kroner) fra lørdagens trækning. "Jeg kan ikke lade være med at stirre på beløbet, det er ufatteligt," udtalte den glade kvinde i et interview med lotteriselskabet The Lott.

"Jeg tror, jeg har tjekket kuponens tal omkring fem gange. Jeg var ikke helt overbevist om dens autenticitet," indrømmede hun. Den nyudråbte millionær delte, at kortet og lottokuponen blev foræret til hende af sine svigerforældre.

"Jeg delte straks nyheden med mine svigerforældre, og de troede, vi jokede med dem," bemærkede hun. "Det føles så uvirkeligt. Sikke en fantastisk fødselsdagsgave!"

"At anskaffe os et hjem vil være vores første skridt, og det føles utroligt," udtalte hun. Tidligere var denne kostbare livslange drøm umulig at opfylde.

I øvrigt har hun ikke planer om at beholde alle millionerne. "Denne mulighed er en gave, og vi ser frem til at give tilbage til vores familier. De har ændret vores liv, og vi glæder os til at gøre det samme," afslørede hun.