Kvinde overvåger: Pludselig opstod tragedien

06/11/2020 12:33

|

Lukas Jepsen

Foto: Youtube

Mest læste i dag

En kvinde så et livestream af en gravid gris, da hun pludselig så røg og flammer

Laura Palladino fra New York, sad og så en livestream video på youtube, af den højgravide gris Ethel, og lagde pludselig mærke til hvordan en varmelampe i den lille grisehytte var kommet for tæt på en bunke halm. Få sekunder efter rammer lampen høet, og antænder straks en mindre brand.

Forvirret brandvæsen

Laura Palladino ringede med det samme til brandvæsnet, men telefonoperatøren hos brandvæsnet forstod ikke hvad hun mente. ”Hvad, ser du en Youtube video?”

Og mens Palladino desperat forsøger at forklare situationen, vokser og spreder branden sig i det tørre hø med en voldsom hast, og hun kan se hvordan grisen forsøger at undslippe varmen i den forholdsvist lille hytte.

Lige før branden bliver så voldsom, at grisen snart ikke kan undgå den, bliver døren til hytten sparket op, og to mænd med en ildslukker lykkedes med hurtigt at få slukket branden.

Det gjorde de kun fordi Laura Palladino havde haft held med at kontakte ejeren af gården, Matt Baumgartner. Han og en ansat, Joshua Vics, stormede ud til hytten og kunne redde Ethel.

Tænkte det værste

”Jeg tænkte øjeblikkeligt det værste,” – Sagde Joshua og fortsætter – ”Jeg har slet ikke lyst til at tænke på galt det kunne være gået, hvis ikke Laura havde set det, og ringet til os,”

Han tilføjer derudover, at de nu på gården har lært lektien om varmelamper ikke skal være for tæt på halm.

”Det har været en meget svær lektie. Faren ved varmelamper, og hvor nemt de kan skabe ild. Vi er helt utroligt heldige, at vores gris er i god behold,”

Det endte altså heldigvis godt for grisen Ethel, og Joshua fortæller at grisen har det godt, og at de nu venter smågrise når som helst.