Kvinde opdager noget usædvanligt bag sin sofa: Da hun ser hvad det er, går hun i panik

03/10/2023 17:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Et blik bag sofaen var nok til at sende to Queensland-kvinder i panik.

Mest læste i dag

To kvinder gjorde en uventet opdagelse bag sofaen for nylig. I sidste uge blev australierne overrasket over at finde en diamantpython, der havde gjort sig komfortabel i deres hus.

Selvom de blev overrasket, greb en af kvinderne hurtigt sit kamera for at filme den uventede besøgende. "Den er virkelig stor," udbryder en af kvinderne i videoen.

Heldigvis virkede det som om slangen ikke var interesseret i at blive i de to kvinders lejlighed. I stedet for at blive længere gik den straks tilbage ud i haven.

Langsomt skubber dyret sig ud af terrassedøren, gennem hvilken det sandsynligvis kom ind. Så snart den uventede gæst havde forladt huset, lukkede en af kvinderne hurtigt døren.

"Hold da op!" udbryder hun lettet og gentager flere gange: "Hold da op, hold da op!"

Kort tid efter ringer den anden kvinde til Dan fra "Sunshine Coast Snake Catchers 24/7" for at få hjælp.

I videoen kan man se Dan håndtere diamantpytonen professionelt. Han forklarer, "De er en af de mest almindelige slanger her i området. De kan blive op til tre meter eller endnu større. Og de er virkelig smukke," lyder det begejstret fra Dan i videoen.

Det skal bemærkes, at dyret ikke udgjorde nogen trussel. Diamantpytoner er ikke giftige, men de har skarpe tænder, som det er bedst at undgå kontakt med.