Kvinde opdagede skræmmende sandhed om udlejer: Havde stået på i et år

10/02/2024 06:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun gjorde en chokerende opdagelse om sin udlejer, hvilket havde stået på i et år.

Mest læste i dag

I en TikTok-video har Kate Richie åbnet op om sin overraskelse ved at opdage, at hun var blevet ført bag lyset af sin ejendomsmægler og udlejer, ifølge en artikel fra The Sun.

Kate påstår, at hun fra begyndelsen blev snydt, idet ejendomsmægleren præsenterede udlejeren og en handyman som værende to separate personer, hvilket senere viste sig at være urigtigt.

Hun bemærkede oprindeligt ikke uregelmæssigheden, da lejekontrakten var underskrevet med et kvindeligt navn.

Mistanken begyndte at nage hende, da hun blev informeret om, at en handyman skulle komme forbi, blandt andet for at rengøre tagrender. Ved hans ankomst beskrev Kate ham som både "irriteret" og "vred".

Da han forberedte sig på at påbegynde sit arbejde, mindede Kate ham om at lukke døren for at forhindre hendes kat i at løbe væk, hvilket han gentagne gange glemte. Dette førte til en konfrontation, der eskalerede situationen.

Kate fortæller, at han begyndte at "skrige" og "kritiserede hver en detalje" i hendes baghave, hvilket chokerede hende, da han skændtes med hende over dens tilstand.

Foto: TikTok

"Hvorfor skriger denne handyman af mig om min baghaves tilstand?" udtrykte hun sin forundring.

Han truede endda med at sende billeder af haven til ejendomsmægleren, hvilket fik Kate til at undre sig over hans involvering.

Efter yderligere pres afslørede han, at han faktisk var hendes udlejer. "Det vedrører faktisk mig, da jeg ejer alle disse ejendomme," afslørede han.

Kate valgte at forlade stedet og overlade interaktionen til sine roommates, rystet over hans "manglende respekt og berettigelse".

Foto: TikTok

Hun kontaktede efterfølgende ejendomsmægleren, der havde assisteret hende med at skaffe boligen. Mægleren indrømmede at være bevidst om, at udlejer og handyman var en og samme person, men beskrev det som en "gråzone" på grund af hans rolle som handyman. Kate påpegede, at mægleren viste "total mangel på empati" for situationen.

Den forbløffede lejer henvendte sig til et forbrugerråd, som bekræftede, at udlejerens adfærd var i strid med lejekontrakten. Hun valgte dog at lade sagen ligge og ryddede i stedet op i sin have.

Kate bad ejendomsmægleren om at sikre, at hun fik forudgående varsel, før udlejeren dukkede op igen.

"Hun skulle tage det som en advarsel, for vi kan faktisk godt lide huset og nyder at bo her," udtalte hun.

"Og med det nuværende lejemarked, så viser jeg stor respekt for udlejere. Det er en holdning, jeg ved, ikke alle deler."