Kvinde laver videointerview: Glemte at rydde op i reolen

28/01/2021 14:03

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Et interview på BBC der foregik over webcam, endte med et helt andet fokus end hvad der var planlagt, da kvinden i interviewet synes at have glemt en meget speciel genstand i baggrunden.

Mange mennesker rundt om i verden, har formegentlig det sidste år brugt en del mere tid på zoom, skype eller andre videochat-tjenester, og har måske også oplevet at lave en fejl eller to undervejs. Såvel som det er blevet set flere gange på tv, når børn eksempelvis er brudt ind i interviews.

Det er nok de færreste der har glemt at pakke et stykke sexlegetøj væk, inden de fyrede op for livechatten.

Det var dog præcist hvad der skete, da en kvinde fra Cardiff i Wales skulle medvirke i BBC-programmet ’Wales Today’. Kvinden skulle dele sine oplevelser med at leve under lockdown grundet corona, men da interviewet var slut, var det noget helt andet størstedelen af seerne havde været fokuserede på.

Over kvindens højre skulder, på en bogreol, står der nemlig noget der utvetydigt ligner en penis, og diverse brugere på sociale medier, skulle ikke bruge lang tid på at nå til enighed om der var tale om en dildo.

Den lille brøler har fulgt meget på sociale medier, hvor folk får sig et godt grin over hvad der ellers var et helt normalt interview, udviklede sig til noget helt andet.

”Godt interview i aften, måske du lige skulle rydde op i reolen, søde,” – Lyder det fra en twitterbruger.