Kvinde køber hus på auktion: Fik et chok, da hun gjorde skræmmende fund i kælderen

20/08/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En ung dame erhvervede sig et hus via auktion, uden at have haft lejlighed til at besigtige det først. Da hun modtog nøglerne, gjorde hun en foruroligende opdagelse i kælderen.

Mest læste i dag

En ung dame har afsløret i en TikTok-video, at hun har erhvervet sig en bolig i Florida, som blev opført i 1920'erne.

Hun anskaffede huset ved en auktion, hvilket medførte, at hun ikke havde haft mulighed for at besigtige det på forhånd. Prisen lød på 59.000 dollars, svarende til lige under 400.000 kroner.

I hendes video giver hun en rundvisning i ejendommen, hvor hun særligt fokuserer på de "uhyggelige og sære" elementer, som hun har opdaget i huset. Dette inkluderer blandt andet, hvad hun tror er en fængselscelle i kælderen.

På første sal påpeger den unge kvinde ved navn Mallory, at alle dørene har en dørhammer og en lampe.

"Jeg finder det temmelig uhyggeligt," indrømmer hun i videoen, som er blevet særdeles populær på det sociale medie TikTok.

I videoen nævner Mallory også, at der var en fængselscelle i kælderen. Ifølge New York Post fortæller hun, at ejendommen tidligere tilhørte en politibetjent.

"Politibetjenten brugte dette rum, når fængslet var overfyldt. Om morgenen førte han dem derned," forklarer hun.

I en anden video deler hun, at hun følte sig temmelig forbløffet, da hun først blev opmærksom på fængselscellen i kælderen.

"Hvem har mon en fængselscelle i deres kælder, medmindre det er seriemordere?" spørger hun.

Ydermere lagde hun også mærke til et usædvanligt tapet i huset, som hun besluttede at bruge i sin spisestue. Desuden opdagede hun, at døren til kælderen kunne låses udefra.

I kommentarsektionen under videoen var hendes tilhængere hurtige til at fremsætte teorier om, hvad huset muligvis har været anvendt til gennem årene.

"Der blev sandsynligvis foretaget ombygninger på et tidspunkt, og det blev opdelt til flere områder med beboelse," skrev en bruger om dørene på første sal.

"Det var muligvis en gang et pensionat. De separate lamper tyder sandsynligvis på, at rummene blev udlejet individuelt på et tidspunkt, så alle havde deres egen belysning," kommenterede en anden.

Nogle gav udtryk for, at hun var for dramatisk, og at der ikke var noget uhyggeligt ved de opdagelser, hun gjorde i det over 100 år gamle hus.

"Jeg finder intet af det skræmmende. Du bliver alt for let forskrækket," skrev en tredje person.