Kvinde havde skåret sine forældre ud af livet: Én dag fik hun et opsigtsvækkende kort

21/02/2024 19:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvinde havde besluttet sig for, at hun ikke længere ville have kontakt til sine forældre. Én dag sendte de et opsigtsvækkende kort til hende.

Mest læste i dag

Der er flere årsager til, at nogle vælger at afbryde forbindelsen med deres forældre. Det er essentielt, at en sådan beslutning tages efter grundig overvejelse.

For en bestemt kvinde kom denne beslutning ikke let. Efter lang tids overvejelse fandt hun ud af, at det var det bedste skridt for hende at tage. Derfor meddelte hun sine forældre, at hun fremover ønskede at undgå enhver form for kontakt med dem.

Ikke desto mindre modtog hun et julekort fra dem, hvilket overraskede hende. Men indholdet af kortet var endnu mere uventet.

Ifølge The Sun har hun delt en video på TikTok, hvor hun opererer under navnet @basilshome, der omhandler denne oplevelse.

"Husk altid at tro på mennesker, når de viser deres sande jeg," udtrykker hun i videoen.

"Jeg valgte at stoppe al kontakt med mine forældre den 26. december sidste år. I går modtog jeg et julekort fra dem, så lad os se nærmere på det," fortæller hun.

"Hvad vi har her er et kort, adresseret til både mig og min partner. Lad os åbne det. På forsiden er der et sødt lille pindsvin. Og indeni finder vi en besked."

Foto: TikTok

Til trods for hendes ord, er beskeden alt andet end venlig. Den understreger blot hendes beslutning om ikke længere at ønske kontakt med sine forældre.

'En glædelig jul og et lykkeligt nytår fra mor, far, og Toby,' er det, der står skrevet i kortet.

"Hvor sødt af min mor at inkludere hunden Toby," kommenterer hun.

Men det er kortets afsluttende bemærkning, der bekræfter hendes beslutning: 'Jeg håber, I kan leve med jer selv.'

Hun reflekterer over dette fra to perspektiver, men konkluderer, at det har gjort det lettere for hende at være overbevist om, at hun tog den rigtige beslutning.

Foto: TikTok

"Jeg ser det på to måder. Først og fremmest har det aldrig været lettere at leve med mig selv, efter jeg stoppede med at kommunikere med dem. Så det er en sejr for mig," siger hun.

"For det andet har hun virkelig givet mig en gave ved at minde mig om, hvem hun er, og bekræfte, at jeg traf det korrekte valg ved at gå min egen vej."

Videoen blev hurtigt populær på det sociale medie, hvor den blev set af over 1,5 millioner mennesker. I kommentarfeltet støtter mange brugere kvindens beslutning.

"Fold det sammen og send det tilbage til afsenderen," foreslår en bruger.

"Send et kort tilbage med teksten: 'Glædelig jul og godt nytår! Den bedste. Beslutning. Nogensinde. Savner dig, Toby'," foreslår en anden.