Kvinde havde 'den perfekte Tinder-date': Dagen efter modtog hun besked på 5 ord, der ødelagde alt

14/09/2023 19:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvinde oplevede en fantastisk date med den ideelle mand, men hendes glæde blev brast dagen efter, da hun modtog en besked, der vendte alt på hovedet.

Mest læste i dag

Det er blevet meget almindeligt at benytte både online dating-platforme og apps til at finde en potentiel partner. En af de mest udbredte apps på verdensplan er Tinder.

Mange mennesker har haft held med at bruge sådanne tjenester i deres søgen efter den store kærlighed. Desværre har det også ført til en række uheldige historier, som de involverede gerne ville have undgået.

I andre tilfælde støder man på en person, der synes at være den perfekte match. Og måske viser det sig endda, at den første date går overraskende godt.

Dette var tilfældet for Alita Brydon, der havde mødt en mand på Tinder og besluttet sig for at tage på en date med ham. Efter en fantastisk aften i byen sammen, lå hun i sin seng og tænkte, at han måske var "den eneste ene."

De boede to timers kørsel fra hinanden og havde i en periode udvekslet "personlige og intime beskeder," selvom de ikke var af afgørende betydning. Det havde været svært for dem at finde en passende tid til en date.

De havde blandt andet delt mange beskeder om deres fælles filminteresser og havde endda udvekslet billeder, der detaljeret viste, hvordan de tilberedte deres måltider.

Endelig fik de begge deres kalendere til at passe sammen, og Alita og hendes anonyme partner aftalte at mødes til en drink, som Mirror rapporterer.

"Selvsikkert nærmede han sig mig, gik forbi den asiatiske restaurant med den beskidte kinesiske takeaway. Han kyssede mig uden at sige et ord, og lagde sin hånd på min lænd. Det føltes som om, alt var i perfekt harmoni," delte Alita.

Desværre skulle glæden ikke vare ved, for næste dag vågnede hun op til en forfærdelig besked på sin telefon.

Alita havde forventet en romantisk eller hjertevarm besked fra sin date, men det viste sig at være noget helt andet. I stedet var det en kort besked på fem ord fra en anden kvinde: "Hold dig væk fra min kæreste."

Alita blev naturligvis chokeret. Hun var uforvarende blevet involveret i et trekantdrama, hvilket bestemt ikke var hendes hensigt.

Hun skyndte sig at besvare beskeden og gjorde det klart, at hun ikke havde nogen idé om, hvem denne kvinde var. Kvinden forklarede, hvordan det hele hang sammen, og Alita indså, at den anonyme mand havde datet dem begge samtidig.

Situationen virkede dog mere alvorlig med den anden kvinde. Han havde allerede mødt hendes familie, og de havde planer om at flytte sammen. Han havde endda købt en ring til hende.

"Jeg ville aldrig have forfulgt en mand, der allerede havde en partner. Jeg vil gøre alt for at rette op på de skader, jeg har forårsaget den kvinde. Men jeg vidste det ikke. Så den eneste lektie, jeg kan trække fra denne oplevelse, er at være forsigtig med, hvem man stoler på," udtalte Alita.