Kvinde fik lavet øjenbryn: Kunne ikke tro hendes egne øjne, da hun så resultatet.

16/07/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En kvinde, der hævder, at hun har fået lavet øjenbryn i syv år, fik et chok, da hun så resultatet efter sit seneste besøg i salonen.

Mest læste i dag

Flertallet af kvinder kan genkende den nagende følelse af spænding, når de sidder i salonen og venter på at se resultatet af den netop udførte behandling. Hvis det drejer sig om nyformede øjenbryn, kan nervøsiteten være endnu mere intens, da øjenbrynene er en markant del af ansigtet, som er svær at ignorere.

En kvinde deler i en TikTok-video sin frygtelige oplevelse efter at have fået lavet sine øjenbryn hos en lokal salon. Da hun så det færdige resultat, var hun langt fra imponeret over udseendet. Tilsyneladende var hendes øjenbryn blevet farvet flere nuancer mørkere end forventet.

"I just had my eyebrows threaded and tinted, and please tell me why they look like they've been drawn on my face with a marker," skriver Sydney Woy som tekst til sin TikTok-video.

"Jeg håber, at mit næste åndedrag er mit sidste," tilføjer hun.

Videoen blev delt på det sociale medie for et par dage siden og er blevet set mere end seks millioner gange. Mange af seerne udtrykker sympati med Sydney efter hendes mislykkede øjenbryn.

Flere seere kan simpelthen ikke tro på, hvor mørke hendes øjenbryn er blevet. Nogle skriver, at kosmetologen måske har glemt at fjerne farvetonen, mens andre laver jokes om, at personen burde tilbringe resten af livet bag tremmer for at have efterladt Sydney med markant mørkere øjenbryn end forventet.

I kommentarfeltet undrer nogle sig over, hvordan en professionel uddannet person kunne have givet Sydney så mørke øjenbryn.

Der er også dem, der forsøger at berolige Sydney og fortæller hende, at hun ikke behøver at bekymre sig om det dramatiske udseende af hendes øjenbryn.

"De er mørke den første dag, fordi det er friskt," skriver en person i kommentarfeltet.

Sydney har dog svært ved at tage imod de mange gode råd. Hun fortæller nemlig, at hun har fået lavet sine øjenbryn de sidste syv år, og at hun aldrig før har oplevet noget lignende.