Kvinde fik et chok da han så regningen fra restaurant: Hun kontaktede straks politiet

06/10/2023 14:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Krabbe til 4.800 kr.? Det gad en japansk turist ikke.

Mest læste i dag

Junko Shinba (50), en japansk gæst, blev overrasket, da hun i august modtog regningen for et krabbemåltid på Seafood Paradise restauranten i Singapore.

Restauranten opkrævede 938 Singapore-dollar - svarende til 4.800 danske kroner - for deres signaturret, som tjeneren havde anbefalet til hende og hendes selskab.

- Vi blev fuldstændig forbløffede, da det pludselig gik op for os, at et måltid for fire personer ville koste så meget, udtaler den 50-årige til AsiaOne-avisen.

Ifølge Shinba havde restauranten undladt at informere dem om, at prisen på 325 NOK var per hundrede gram krabbekød.

Da måltidet blev serveret, opdagede de, at de havde bestilt en krabbe på 3,5 kilo til de fire gæster.

- Ingen havde gjort os opmærksomme på, at en hel krabbe ville blive tilberedt udelukkende til os fire. Nogle restauranter serverer normalt krabbeportioner, forklarer den japanske turist, og hun påpeger, at der var meget mad tilovers efter måltidet.

På den anden side hævder restauranten, at prisen pr. hundrede gram krabbe skulle have været tydeligt angivet.

- Personalet gav endda gæsterne mulighed for at inspicere krabben, inden tilberedningen begyndte, for at undgå misforståelser, siger en talsmand til AsiaOne.

Ringede til politiet

Da regningen skulle betales, blev Shinba så vred, at hun til sidst ringede til politiet og Singapores turistkontor.

- Kunden nægtede at betale regningen og bad om at indberette sagen til politiet. Restaurantchefen hjalp kvinden med at kontakte politiet, som senere ankom til stedet for at mediere, forklarer talspersonen.

Det endte med, at restauranten gav gæsterne en rabat på 107 Singapore-dollar, svarende til cirka 550 DKK.

I en ny udtalelse den 20. september udtrykker Seafood Paradise sin forargelse over gæsternes påstande, som de mener har skadet restaurantens omdømme.

Foto: Privat