Kvinde efterlader arv på 19 millioner kroner men forære intet til børnene: Du gætter aldrig hvem der arver

09/02/2024 12:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En ældre kvinde har skabt røre ved at overse sine børn i sit testamente ved at efterlade dem intet.

Mest læste i dag

Vi diskuterer ikke her om ubetydelige summer, for den ældre dame, fru Liu fra Shanghai - hvis præcise alder forbliver ubekræftet - valgte at ændre sit testamente fordi hun følte, at hendes børn havde svigtet hende i hendes sene år ved ikke at aflægge hende tilstrækkeligt med besøg, især efter at hun blev syg.

Hendes kæledyr havde derimod ydet hende trøst og selskab gennem hendes sidste år.

Af denne årsag besluttede hun at testamentere hele sin formue til sine kæledyr, ifølge en rapport fra Unilad.

Det viser sig, at hendes kæledyrs selskab og trøst er blevet værdsat til de $2,8 millioner, hun har efterladt dem. Dette testamente har dog fremprovokeret et retligt problem, idet det i Kina ikke er juridisk muligt at efterlade en arv direkte til kæledyr.

En lokal dyreklinik er i øjeblikket betroet med opgaven at forvalte og administrere arven.

Juridiske udfordringer har allerede manifesteret sig, blokerende for arvens overførsel til kæledyrene, rapporterer både Zonglan News og South China Morning Post.

Myndighederne leder nu efter alternative løsninger til at håndtere denne usædvanlige sag. Chen Kai, en embedsmand ved Kinas nationale Testamentsregistreringscenters hovedkontor i Beijing, udtaler, at der findes 'andre løsningsmuligheder for dette dilemma'.

Embedsmanden forklarede: "Fru Lius nuværende testamente repræsenterer en unik situation, og vi ville have anbefalet, at hun udpegede en pålidelig person til at tilsikre, at dyreklinikken passer ordentligt på kæledyrene."

Fru Liu er langtfra den eneste, der har taget sådanne skridt vedrørende arv og kæledyr. Ejendomsmagnaten Leona Helmsley, også kendt som 'Mean Queen', efterlod $12 millioner til sin hund Trouble, men intet til to af sine fire børnebørn.