Kvinde blev udvist af fitnesscenter, fordi hun var 'for lækker': Så vendte hun tilbage for at tage hævn

12/09/2023 17:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Efter at have været medlem af fitnesscentret i hele seks år, blev hun udelukket, hvilket motiverede hende til at planlægge en form for gengældelse.

Mest læste i dag

Den velkendte influencer påstår, at hun blev ekskluderet fra sin fitnessklub på grund af sin uetiske praksis med at tage Instagram-billeder. Efterfølgende valgte hun at vende tilbage til træningscentret iført små hotpants.

Shirls Larson havde været medlem af træningscentret i seks år, men blev ekskluderet, da det kom frem, at hun tog billeder til Instagram under sin træning. Det rapporterede Daily Star.

"I blev bedt om at forlade mit lokale træningscenter, hvor jeg havde været medlem i seks år, fordi mine Instagram-billeder blev betragtet som upassende," annoncerede hun i et tweet.

Desuden delte hun et af de billeder, hun havde taget i omklædningsrummet. På billedet ses hun iført en sports-bh og små, lyserøde shorts med en håndvægt i den ene hånd.

Foto: Instagram

Nu har hun dog valgt at dele en ny video på Instagram, hvor hun er tilbage i træningscentret iført korte hotpants, på trods af at det tidligere førte til hendes eksklusion.

I videoen, som har fået over 700.000 likes, poserer hun for kameraet i sine stramme shorts og en hvid t-shirt. Det antages at være det samme træningscenter, hun blev smidt ud af, men det er ikke bekræftet, rapporterer Daily Star.

"Hvis du vil leve dit liv uden at blive hindret af usikkerheder, eller hvis du blot ønsker at projicere dem på andre og virke som en surprik, er dit valg," skrev hun som billedtekst til sin video på det sociale medie.

Hun deler også sin træningsrutine fra den pågældende dag. Hun begyndte med squats og fortsatte med andre benøvelser, som tydeligvis imponerede hendes fans.

Foto: Instagram

Flere af hendes følgere har uddelt ros i overflod. Nogle fremhævede, at hendes træning "giver resultater."

"Du ser fantastisk ud, kvinde," kommenterede en person, mens en anden tilføjede: "Det fungerer."

En tredje bruger gik så langt som at foreslå, at hun skulle deltage i den berømte Miss Bum Bum-konkurrence: "Respektfuldt... i Brasilien er der denne konkurrence kaldet Miss Bum Bum. Efter at have set dig, tror jeg, de bør aflyse den for evigt!"

Dog var ikke alle imponerede over videoen. En bruger hævdede, at hendes videoer ikke handlede om træning, men i stedet om at søge opmærksomhed.

"Lad os være ærlige over for hinanden. Disse videoer handler ikke om træning. De handler om opmærksomhed. Og det ser ud til, at du får præcis det," kommenterede vedkommende.