Kvinde afslører sin mands 'ulækre' vane i sengen: Nu råder folk hende til at forlade ham

29/09/2023 06:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Efter at have hørt om mandens 'ulækre' vane, opfordrer folk hende til at forlade ham.

Mest læste i dag

Vi har alle nogle irriterende vaner, der kan få vores partnere til at blive frustrerede.

Uanset om det er at bide negle eller efterlade beskidte undertøj på gulvet i stedet for at placere det i vasketøjskurven, er der altid mindst én vane, der kan forårsage irritation hos ens partner.

Men for en kvinde går hendes mands dårlige vane ud over det irriterende - den er faktisk "ubehagelig og frastødende." Faktisk i en sådan grad, at hun "ikke kan tåle det længere," som det er blevet rapporteret af Mirror.

Hun delte sin frustration på Mumsnet med følgende ord: "Jeg føler mig desperat, når jeg tænker på, at min mand har nogle virkelig ubehagelige og frastødende vaner. Jeg har gjort forsøg på at bringe disse ting op og tale med ham om det, både venligt og bestemt, men jeg er ikke kommet nogen vegne. Jeg er for genert til at spørge folk i virkeligheden om deres mening, så jeg vil gerne vide, om jeg er urimelig, når jeg føler mig så frustreret? Han er 31 år gammel, og vi har været gift i et år, men hans opførsel begyndte at ændre sig efter, at vi blev gift."

Så hvad er den ubehagelige vane? Ifølge kvinden drejer det sig om hendes mands onani-vaner.

Hun påpeger, at han ikke gør rent efter sig selv og efterlader en "ubehagelig lugt" i deres soveværelse, hvilket får hende til at føle sig ubehageligt til mode.

I hendes indlæg forklarede hun: "Jeg er voksen nok og har tilstrækkelig erfaring med mænd til at forstå, at det er normalt, men han synes, at det er i orden at gøre det i sengen, når jeg ikke er til stede. Da jeg vendte tilbage og bemærkede den ubehagelige lugt, satte jeg mig på sengen og indså, at min hånd var på en våd plet. Han fortsatte med at gøre det, indtil jeg sagde noget. Han blev virkelig vred og hævdede, at det var umuligt, at jeg kunne opdage det, og begyndte at beskylde mig for at undersøge sengelinnedet - det er skrækkeligt! Det var virkelig ikke min hensigt!"

Som om det ikke var nok, beskrev hun også, hvordan hendes partner lader vasketøj ligge rundt omkring på gulvet, lader tallerkener hobe sig op i vasken, kaster brugte teposer på de nyligt malede vægge og ikke tager regelmæssige bade.

For at gøre tingene endnu værre hævder hun, at han ikke ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen med hende, når de er sammen. I stedet for at nyde noget tid sammen "ser han YouTube-videoer og læser hele aftenen."

"Jeg forstår virkelig ikke, hvad der sker. Jeg har gjort forsøg på at spørge ham meget forsigtigt, om der er et problem, men han bliver irriteret og siger, at der ikke er noget. Jeg prøvede at foreslå terapi, men han blev rasende, så jeg tror ikke, det er en mulighed. Nogle gange føler jeg endda, at jeg kan mærke en form for afsky eller antipati fra ham, men jeg har ingen idé om hvorfor. Jeg føler, at jeg håndterer en vred teenager, og jeg forstår ikke, hvordan jeg ikke opdagede alt dette tidligere. Jeg har brug for hjælp," afsluttede hun.

Hendes medbrugere på Mumsnet delte deres overraskelse over hendes udtalelser, og mange gav hende det samme råd; at overveje at forlade forholdet.

"Når alt kommer til alt, hvad er de positive aspekter? Han lyder som en mareridt, og jeg kan ikke se, hvad du får ud af forholdet, undskyld," lød det fra en bruger, mens en anden skrev:

"Overvej at forlade ham så hurtigt som muligt. Fremtiden ser ikke lys ud i den retning."