Kvinde afslører hurtigt trick: Kog dine grøntsager i opvaskemaskinen

24/11/2020 11:41

|

Lukas Jepsen

Foto: TikTok

Mest læste i dag

En kvinde har i den grad overrasket det sociale medie TikTok, efter hun har lagt en video op hvori hun koger sine grøntsager i opvaskemaskinen

Det lyder mærkeligt. Faktisk meget mærkeligt, men en kvinde har for nyligt på sin TikTok-kanal afsløret, hvordan man kan spare penge og energi, ved at koge sine grøntsager i opvaskemaskinen.

I videoen forklarer kvinden hvordan processen fungerer. – ”Vidste du, at du kan koge dine grøntsager i opvaskemaskinen?”

”Det her er den bedste julemad-hack. Put dine grøntsager i glaskrukker med låg, tilføj vand kør så opvaskemaskinen på de normale indstillinger,” – Siger kvinden i videoen.

Det er dog ikke alle brugere på det sociale medie der er lige imponerede af den nye måde at tilberede grøntsager på. Nogle skriver endda at de har fået det fysisk dårligt af at se videoen med mad i opvaskemaskinen.

Det sparer jo slet ikke tid?

Andre undrer sig blot over hvad formålet med tilberedningen er. – ”Det sparer jo slet ikke tid? En opvaskemaskine tager meget længere tid en bare at koge sine grøntsager,” – skriver en af mediets brugere. Hvilket er noget mange brugere er enige i.

”Bare en påmindelse – Bare fordi du kan, betyder ikke at du skal gøre det,”

Den nye og energibesparende måde at koge grøntsager på, er altså ikke blevet taget supergodt i mod, på trods af at der både kan spares penge og energi.

Selvfølgelig kræver fremgangsmåden at man benytter de rigtige glaskrukker – Såkaldte ”Mason jars” der kan lukke helt tæt, så der ikke kommer bakterier i grøntsagerne.