Købmand fjerner Pepsi-produkter fra hylderne: Her er den overraskende grund

17/05/2023 17:31

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Købmanden Phillip Stewart har valgt at fjerne Pepsi-produkter fra hylderne i sin butik.

Mest læste i dag

En købmand fra Athens i den nordlige del af staten Alabama i USA tog en beslutning, der delte folks meninger og udløste en online debat, efter at han besluttede ikke at sælge to specifikke Pepsi-produkter.

Phillip Stewart, ejeren af 'S&Z Grocery', forklarede, at han ikke kunne sælge noget, som han selv var imod.

Her hentydet han til NFL, hvis logo var trykt på de pågældende produkter, skriver Dagens.dk.

I et interview med WAFF sagde han:

- Jeg vil ikke støtte dem på nogen måde, fordi jeg føler, at det bare er forkert.

- Jeg kan ikke med god samvittighed sælge produktet, fordi de har logoet på flaskerne, tilføjede han.

I et opslag på Facebook informerede Stewart sine kunder om, at han ville fjerne produkterne fra hylderne, fordi han ikke var enig i den måde, nogle NFL-atleter viste deres manglende respekt for flaget ved at bøje sig ned under nationalsangen.

Et antal spillere gik på knæ under nationalsangen som en form for protest mod politivold og behandlingen af ​​mennesker med farvet hud.

Købmanden forklarede, at han forstår fuldt ud, hvorfor atleterne protesterede, men han mente, at "der er andre måder at håndtere det på."

- Det her har skabt opmærksomhed omkring det, og jeg er sikker på, at der kommer noget godt ud af det, jeg er bare ikke enig i taktikken, sagde han.

Denne købmand havde intet imod formålet med protesten eller Pepsi. Tværtimod fortsætter han med at sælge deres produkter, bare ikke dem med NFL-logoet på dem.

Mens nogle mennesker mente, at Stewarts beslutning var tåbelig, var der også dem, der roste ham for at stå op for sine overbevisninger.