Julia blokerede sin ekskæreste på sin telefon - så fandt han frem til den 'uhyggeligste' måde at kontakte hende på

17/05/2024 06:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede sig for at blokere sin ekskæreste, så han ikke kunne kontakte hende. Han forstod dog ikke signalet, og fandt i stedet en meget uhyggelig måde at kontakte hende på.

Mest læste i dag

Når et forhold er forbi, er det ikke nødvendigvis klogt at bevare kontakten med sin eks. I mange tilfælde kan det være sundest helt at afskære forbindelsen til en tidligere partner.

Dette kan være særligt relevant, hvis forholdet ikke sluttede på en positiv note. Under sådanne omstændigheder kan det ofte være bedst at gå hver sin vej og fokusere på at komme videre i sit eget liv.

Dette valg traf en ung kvinde for nylig, efter hun afsluttede sit forhold til sin ekskæreste. Selv efter at hun blokerede ham på sin telefon, for at undgå yderligere kontakt, fortsatte hans forsøg på at nå hende.

Kvinden, Julia Carlisle, delte sin oplevelse gennem en video på TikTok, hvor hun forklarede, at hun havde blokeret sin ekskæreste, fordi han insisterede på at kontakte hende.

Efter at have blokeret hans nummer, var han ude af stand til at sende SMS'er eller ringe til hende, hvilket gjorde Julia mere rolig. Hun nævnte i sin video, at hun følte sig mere afslappet i sin seng, nu hvor hun havde blokeret ham.

Foto: TikTok

Men freden varede ikke ved. Kort tid efter oplevede Julia noget meget foruroligende, da hendes printer pludselig begyndte at arbejde af sig selv i et andet rum.

"Jeg var forvirret, da jeg ikke selv havde sat den til at printe noget," forklarede hun, da hun hurtigt gik ind for at undersøge sagen.

Til hendes store skræk var det en besked fra hendes ekskæreste, der kom ud af printeren med ordene: "Svar på telefonen."

Julia forklarede yderligere i videoen, at hendes eks stadig havde adgangskoden til hendes Wi-Fi-netværk, hvilket gjorde det muligt for ham at printe fra nærheden af hendes lejlighed.

"Han må have været lige uden for min lejlighed og forbundet til min printer via Wi-Fi," sagde Julia.

Foto: TikTok

Selvom hendes ekskæreste må have været desperat efter at komme i kontakt med hende, valgte han en metode, der fremstår både uhyggelig og foruroligende.

Men ikke alle så situationen på samme måde i kommentarfeltet under videoen. Nogle få brugere fandt handlingen enten "sød" eller "charmerende".

"Hvorfor synes jeg, det er sødt?" spurgte en bruger, mens en anden opfordrede: "Tag ham tilbage."

Flertallet støttede dog Julia og mente, at situationen var meget uhyggelig. Nogle sagde endda, at de ville have kontaktet politiet, hvis de havde oplevet noget lignende.

"Jeg ville have ringet til politiet," kommenterede en person, mens en anden tilføjede: "Folk, der siger 'Det er lidt sødt', er fremtidige Dateline-episoder, der venter på at ske."