Jim har kørt 1,6 millioner kilometer i sin gamle Volvo: Nu får Jim en fantastisk gave fra forhandleren

01/09/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En amerikansk mand har fået en fantastisk gave fra en Volvo-forhandler efter at have kørt én million miles i sin 740 GLE.

Mest læste i dag

For 31 år siden begav den amerikanske bilentusiast, Jim O'Shea, sig til en Volvo-forhandler i Missouri med den hensigt at anskaffe sig en splinterny Volvo 740 GLE.

Under købsprocessen fangede han dog øje på en mekaniker på værkstedet, som havde opnået en bemærkelsesværdig præstation med sin egen 1961 Volvo. Denne herre havde faktisk kørt hele én million miles, hvilket svarer til cirka 1,6 millioner kilometer, og af den grund besøgte han forhandleren for at modtage nøglerne til en spritny Volvo som en gestus fra forhandlerens side.

Dette øjeblik inspirerede Jim, og han satte sig det mål at opnå det samme i sin nye Volvo.

Nu, når vi spoler 30 år frem til det seneste år, finder vi Jim stadig i besiddelse af den samme Volvo 740 GLE, som har imponerende 1,6 millioner kilometer på tælleren. Dette blev rapporteret af bilmagasinet Boosted ifølge Dagens.dk ved udgangen af 2021.

For at nå dette imponerende kilometertal har Jim naturligvis sørget for at overholde alle nødvendige servicetjek og har endda været nødt til at udskifte både motoren og gearkassen i den gamle bil.

Nu er der imidlertid kommet nye oplysninger om Jim og hans 31-årige Volvo, og historien minder i høj grad om den, der oprindeligt inspirerede Jim til at forfølge målet om 1,6 millioner kilometer i samme køretøj.

Ifølge en nylig artikel fra Boosted har Volvo været så imponeret af Jims præstation, at de har besluttet at belønne ham med en helt ny Volvo S60. Han modtog nøglerne fra den samme forhandler, Stephen Lynch, som solgte ham sin første bil i 1991.

Foto: YouTube

"Vi er glade for at kunne anerkende Jims præstation og se ham køre ud på vejene i en ny bil. Han har fortjent det," udtalte en talsperson fra Volvo.

Der er dog en lille betingelse; Jim får kun lov til at beholde den nye bil i to år. Til gengæld vil bilproducenten dække alle omkostninger i disse to år, herunder forsikring og service.

Om Jim planlægger at købe bilen selv bagefter, eller om han vil tilbage til sin gamle 740 GLE, vides ikke.