Jenna klagede over støjende 'aftenhygge' fra naboen: Hvad der så skete, havde hun aldrig forventet

30/08/2023 08:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Hun kunne ikke sove grundet sin nabos højlydte lagengymnastik.

Mest læste i dag

Mange, der har boet i et lejlighedskompleks eller lignende, har sikkert oplevet at lytte til naboernes 'aftenhygge' gennem væggene.

Jenna, som er 19 år gammel, er en af dem, der netop har stået i denne situation. En nat kunne hun ikke falde i søvn på grund af støjende aktiviteter hos naboen.

Af den grund besluttede hun sig for at adressere problemet på en venlig måde ved at skrive en høflig klage til naboen og gøre ham/hende opmærksom på, at støjen forhindrede hende i at sove.

Dog blev resultatet af hendes handling meget anderledes, end hun havde forventet. Dette er beskrevet i en artikel fra Newsner.

På det brev, som Jenna ville aflevere til den larmende nabo, stod der følgende:

"Hej nabo. Vil du være sød at dæmpe lydniveauet lidt, når I er sammen? Nogle af os forsøger at finde ro til at sove uden at blive konstant mindet om vores egen ensomhed... I må gerne nyde hinandens selskab, så meget I ønsker det. Men kunne I venligst gøre det med mindre støj? Mange tak!"

Når hun havde skrevet beskeden færdig, lagde hun den under naboenes dør og gik straks tilbage til sin egen lejlighed.

Bare få minutter senere hørte hun noget ved sin egen dør. Det var et svar fra naboen, men det var ikke den reaktion, hun havde forestillet sig:

"Kære nabo. Jeg vil gerne udtrykke min dybeste undskyldning. Jeg var slet ikke opmærksom på, hvor meget støj vi lavede. Og ja, indrømmet, der er tidspunkter, hvor højlydt intimitet har sin egen charme, men jeg forstod tydeligvis ikke, hvordan det påvirkede dig. Jeg er virkelig ked af det", lød det fra naboen, der fortsatte:

"Jeg vil definitivt gøre en indsats for at mindske lydniveauet betragteligt. Og ved du hvad, du skal ikke bekymre dig. Du vil ikke være ensom for evigt. Den rette person dukker op, når tiden er inde. Jeg var single i 18 år."

Foruden de opmuntrende ord modtog Jenna også en chokoladebar som en gestus for at sige undskyld. Dette delte hun på sin X-profil (tidligere kendt som Twitter-profil, red.).

Billedet kan ses herunder:

Foto: X (Twitter)