Hvalpen Ariel blev efterladt alene på parkeringspladsen på grund af hendes ekstraordinære udseende

20/10/2023 16:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Hvalpen Ariel blev fundet helt alene, da hun var blevet efterladt grundet hendes to ekstra bagben

Mest læste i dag

Det viser sig, at endda renracede hvalpe ikke altid kan forvente at finde et kærligt hjem. En tilfældig forbipasserende stødte på en to måneder gammel Cocker Spaniel-hvalp, som var blevet efterladt på en parkeringsplads i nærheden af et stort supermarked.

Da vedkommende samlede den lille hund op, indså de straks, hvorfor nogen havde forladt den der. Hvalpen havde mere end de sædvanlige fire ben, hvilket gjorde det svært for den at fungere normalt.

En mand, der slentrede gennem en travl parkeringsplads, opdagede et lille væsen mellem bilerne. Da han nærmede sig, indse han, at det var en lille Cocker Spaniel-hvalp. Det var tydeligt, at nogen med vilje havde efterladt hvalpen der.

Hvalpen så usædvanlig ud med to ekstra bagben. Dette var første gang, manden nogensinde havde set en hund med seks ben, hvilket fik ham til at søge hjælp fra lokale medarbejdere på et dyreinternat.

Hvalpen viste sig at være en hun ved navn Ariel, på grund af hendes unikke kropsform, som ligner en havfrues hale. Ariels ekstra lemmer gjorde det svært for hende at bevæge sig. Medicinsk billeddannelse afslørede, at hun havde to ekstra bagben og begyndelsen af et ekstra bækkenled. Hendes misdannelser var alvorlige, hvilket gjorde det til en prioritet at finde hende et midlertidigt hjem, hvor hun kunne genvinde tilliden til mennesker og opbygge selvtillid.

Et nyt kapitel for Ariel

Heldigvis trådte nogen hurtigt frem for at give Ariel et varmt sted, en fuld madskål og al den pleje, hun havde brug for. Ariel nyder i øjeblikket et behageligt liv med sin omsorgsfulde værge.

Det er allerede kendt, at hun skal gennemgå en lang og kompliceret operation, men specialister har besluttet at vente, indtil hun vokser lidt mere. For nu kan Ariel nyde selskabet med kærlige mennesker, mens hun venter på det tidspunkt, hvor hun kan udnytte sin krop fuldt ud.

Specialister er fyldt med håb og optimisme og er overbeviste om, at Ariel har en chance for at leve et normalt og behageligt liv.