Hvad lurer i baggrunden af australsk families strandbillede? En isnende detalje deler vandene

14/05/2024 07:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
Et billede taget i Australien er blevet genstand for massiv debat på de sociale medier. Lurer der en haj i baggrunden af familiebilledet?

Mest læste i dag

En australsk familie fik sig en forskrækkelse, da de kiggede nærmere på et billede taget på stranden.

Billedet, der er taget på Carrum Beach langs Melbourne-kysten, er fra en stranddag i januar. For nylig har billedet dog fået fornyet opmærksomhed både på sociale medier og hos flere forskellige netmedier.

Både LADBible, Mirror og Edinburgh Live har skrevet om SES Chelsea, som delte billedet. Kan du se en haj på billedet?

I deres januarudgivelse fortalte redningsholdet, at de tidligere havde rapporteret en observation af en haj. Senere havde de modtaget en besked fra en familie, der havde været på Carrum Beach tidligere samme dag, hvor observationen blev gjort.

Manden på billedet havde taget billeder af familiens mindste medlemmers første besøg på stranden.

"Senere, da de kom hjem og kiggede på billederne, bemærkede de noget i det lave vand, lige bag dem. Var dette vores haj?" lød det fra SES Chelsea ifølge MTV Uutiset.

Personen, der skrev artiklen og som var en del af redningsholdet, var ikke sikker på, hvad han så. Derfor spurgte han en række andre eksperter om deres mening. Eksperterne har dog ikke kunnet bekræfte deres observationer.

"De var alle enige om, at selvom de ikke kunne bekræfte, at det er en haj, kunne de heller ikke sige, at det ikke er det," lød det.

Publikationen påpeger, at familien selv ikke er sikre på, hvad de ser på billedet. Derfor har de valgt at opfordre offentligheden til at give deres tanker om, hvad det kunne være, hvis det ikke er en haj.

Kommentarerne til artiklen varierer. Nogle mener, at det meget vel kunne være en haj, mens andre mener, at andre på stranden også ville have bemærket noget i vandkanten.

"Jeg tror, at den hund ville have reageret," lød det blandt andet i en kommentar fra en bruger.

Derfor er der absolut ingen sikkerhed for, hvorvidt der er tale om en haj eller ej. Det kan sagtens være, at det er tilfældet. På den anden side kan det dog også være, at det ikke er de.