Hunden der vandt alle seernes hjerter: Faldt i søvn midt i hundeshow

08/02/2021 12:24

|

Redaktionen

Foto: Animal Planet/Unilad.com

Mest læste i dag

Chunky Monkey, en yndige hvalp der faldt i søvn nærmest med det samme, efter at have trådt ind på scenen, har vundet seerne hjerter til årets Puppy Bowl.

Puppy Bowl er en årlig begivenhed, der afholdes hvert år i forbindelse med Super Bowl, og giver seerne en chance for at se de mest yndige hvalpe i USA, mens de venter på kickoff til den store football-kamp.

Selvom hele 70 hvalpe deltog i år, fik konkurrencen om verdens flotteste hvalp totalt stjålet fokus,   da Chunky Monkey fik sin tv-debut.

Chunky Monkey, en lille bold af sort og hvidt fnug, der træder in på scenen med en blå bandana bundet om halsen.  

Og man må sige den lille hvalp ikke lider af sceneskræk. Inden for få øjeblikke gør Chunky Monkey sig godt tilpas og falder i søvn, på scenen og nationalt tv. Ugeneret af konkurrencen, eller dem der ser på, fortsætter hun med at tage en lur.

Imidlertid tager de på Puppy Bowl konkurrencen temmelig alvorligt, og hendes søvn tjente hende en straf i det første del af showet.

Hundens ejer, Cassandra Asekhauno, gik efter showet på Twitter for at sige, at Chunky Monkey nød at se sig selv og hendes venner på skærmen.

Og det var ikke kun den søvnige hvalp der nød showet. Kort efter udsendelsen, strømmede seerne til Twitter for at udtrykke deres store begejstring for hvalpen.

”Lur-fortaleren Chunky Monkey er vores nye ikon,” - tweetede Animal Planet.

En anden tweetede – ”Se på hende. Jeg ville dø for Chunky Monkey,”

Desværre blev Chunky Monkeys trup, Team Fluff, slået af i konkurrencen og tabte til Team Ruff med 69-73.

Ikke desto mindre, Chunky Monkey formåede at blive en stjerne, og mon ikke internettet kommer til at nyde godt at den søde, søvnige hund i fremtiden.