Hund opfører sig mystisk over flere måneder: Dyrlægen er lamslået, da han ser røntgenbilledet

29/10/2023 07:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Dyrlægen havde aldrig set en hund have det så elendigt. Efter flere måneder med smerter fik hun endelig chancen for at godt liv.

Mest læste i dag

Da Caramel, den skønne Golden Retriever-blanding, trådte ind i dyrlægens konsultation, stod de tilstedeværende over for et hjerteknugende syn. Aldrig før havde de set et dyr i så forfærdelig en tilstand.

Det virkede som om, at denne stakkels skabning havde lidt i månedsvis, indtil dedikerede frivillige fra dyreinternatet Big Fluffy Dog Rescue endelig trådte til og tog sig ømt af hende, før de skyndte sig at bringe hende til dyrlægen.

Det var først, da dyrlægen og de omsorgsfulde frivillige besluttede at tage et røntgenbillede af hende, at sandheden om hendes elendige tilstand for alvor gik op for dem.

(Artiklen fortsætter nedenfor)

Foto: Privat

Foto: Privat

Røntgenbilledet afslørede, at Caramel havde to kolossale sten i sin blære. Normalt er blæresten små og kan forårsage intense smerter, når de passeres gennem urinvejene. Men de sten, som Caramel bar på, var alt for store til at kunne forlade hendes krop på naturlig vis.

Disse slags blæresten udvikler sig ikke over natten, hvilket indikerer, at Caramel må have udholdt smerten i lang tid.

Dyrlægen havde aldrig før set sten af denne størrelse i en blære, og når man holdt dem i hånden, kunne man virkelig forstå, hvilken frygtelig smerte den stakkels hund måtte have gennemgået.

(Artiklen fortsætter nedenfor billedet)

Foto: Privat

Den største af stenene var omkring 10 centimeter i diameter.

Frivillige fra Big Fluffy Dog Rescue følte både vrede og forundring over, at Caramels tidligere ejer ikke havde søgt hjælp hos en dyrlæge.

Men vreden blev hurtigt erstattet af glæde, da de så, hvor strålende glad den smukke hund blev efter operationen.

(Artiklen fortsætter nedenfor billedet)

Foto: Privat