Hun løb tør for hårspray: Brugte superlim i stedet

08/02/2021 11:24

|

Redaktionen

Foto: Im_D_Ollady/TikTok/Unilad

Mest læste i dag

En amerikansk Tiktok-stjerne forsøgte sig med superlim for at få håret til at sidde, da hun var løbet tør for hårspray.

Det viste sig ikke at være en god ide. Faktisk var det alt andet end en god ide.

Tessica Brown, bedre kendt på det sociale medie Tiktok som ’Im_d_ollady’ har over 600.000 følgere, og bruger sin platform til at dele skønhedstips og tricks. Nu har hun så delt noget, der på ingen måde var et smart trick.

Hun fortæller nemlig i en video med over 5 millioner likes, at hun i en måned nu, har haft fuldstændigt stift hår, fordi hun valgte at bytte superlim i det.

Tessica Brown forklarer at hun løb tør for det hårprodukt hun plejer at bruge, og i et forsøg på at sparre tid, i stedet tog en dåse med det såkaldte ’Gorilla Glue’ - Mærket ’Gorilla’ er kendt i USA for at lave utrolig stærk tape og lim.

Videoen har spredt sig som en steppebrand på de sociale medie, ikke mindst fordi mange finder det lidt sjovt, mens andre bare er fascinerede af hvordan kvinden kan køre begge hænder over håret, uden at det på nogen måde bevæger sig.

Helt så sjovt er det dog ikke for Tiktok-stjernen, da limen nu strammer så meget, at den giver hende hovedpiner, og på trods af utallige forsøg, er det endnu ikke lykkedes at vaske bare en smule af limen ud af det totalt stive hår.

Videoen har fået så meget opmærksomhed, at virksomheden bag Gorilla Glue nu har sendt en opfordring til Tessica Brown.

Den første, og måske en anelse åbenlyse; lad være med at putte superlim i håret. Derudover råder virksomheden kvinden til at bruge rensesprit, og langsomt forsøge at gnide det ind i håret, men tilføjer at den proces kan tage meget lang tid.